Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum trebuie să arate ”un sezon reuşit” pentru Adi Mutu la CFR Cluj: ”Champions League? În acest moment, nu merităm”

Cum trebuie să arate ”un sezon reuşit” pentru Adi Mutu la CFR Cluj: ”Champions League? În acest moment, nu merităm”

CFR Cluj

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) a devenit antrenorul celor de la CFR Cluj, dar are în faţă un sezon dificil, unul în care va trebui să-i ducă pe clujeni în cupele europene.

Adi Mutu şi-a început nemaipomenit mandatul la CFR Cluj. În meciul său de debut la formaţia ardeleană, a trecut categoric de FC Voluntari, scor 4-1, ilfovenii făcând o schimbare la nivelul băncii tehnice după acest eşec usturător.

Astfel, după 23 de etape, CFR Cluj rămâne pe locul 2, la 11 puncte în spatele liderului FCSB, iar Cristi Balaj a anunţat ce ar trebui să realizeze Adi Mutu la CFR în actualul sezon.

Adi Mutu, avertizat de conducerea CFR-ului: ”Ideal ar fi Europa League”

Preşedintele grupării din Gruia a precizat că tehnicianul român are de îndeplinit calificarea clujenilor în grupele unei cupe europene, ceea ce predecesorul său, Andrea Mandorlini, nu a reuşit la începutul actualei stagiuni.

”(n.r. Despre obiectivul minim) Sezon reuşit ar fi dacă am intra în grupele unei competiţii europene. Ideal ar fi Europa League. 

Champions League dacă ne imaginăm că avem capacitatea, puterea ca o echipă din campionatul românesc să intre în grupele Champions League ar fi ideal şi o mare realizare pentru fotbalul românesc, dar în acest moment consider că nu merităm”, a declarat Balaj, conform Fanatik.

Şansa clujenilor de a ajunge în grupele Europa League ar putea fi Cupa României, competiţie unde au ajuns în faza sferturilor de finală şi pe care şi-o propun să o câştige.

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutueuropa leaguecristi balajsuperliga 

viewscnt
Articole similare