Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenie generală la Dinamo! Mircea Rednic a comandat plecări în masă de la echipă. Ce fotbalişti dispar din "Ştefan cel Mare"

Curăţenie generală la Dinamo! Mircea Rednic a comandat plecări în masă de la echipă. Ce fotbalişti dispar din "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Înfrângerea dureroasă cu CS Mioveni, 1-2 în Liga 1, a umplut paharul la Dinamo Bucureşti. Mircea Rednic a comandat mai multe plecări din lot, inclusiv a unor fotbalişti aduşi de el de câteva luni.

Ce fotbalişti pleacă de la Dinamo Bucureşti

Situaţia sportivă de înrăutăţeşte de la sezon la sezon pentru Dinamo Bucureşti. În stagiunea 2021-2022, "câinii" au doar 12 puncte, după 20 de etape, şi sunt la un singur punct de ultimul loc, pe care se află Academica Clinceni, cea care a învins-o pe echipa alb-roşie, 1-0, la începutul lunii decembrie. 

Mircea Rednic pare a fi ultima soluţie a dinamoviştilor, iar de anul următor fanii vor vedea nume noi în echipă. Antrenorul dă afară un prim 11 cu tot cu rezerve. 

Gazeta Sporturilor a anunţat numele fotbaliştilor care pleacă de la Dinamo Bucureşti. Pe lângă exilaţii Cosmin Matei şi Steliano Filip, cei care îşi vor rezilia contractul, printre "victimele" lui Mircea Rednic, cel care vrea să redreseze situaţia, se mai află: Nica, Dudea, Creţu, Moldoveanu, Neicuţescu şi Mihaiu.

Nici trei dintre jucătorii aduşi de principal, Iliev, Nunic şi Ţîră, nu vor mai prinde 2022 la Dinamo Bucureşti. 

De "epurarea" lui Mircea Rednic scapă doar Torje, Itu, Espinosa, Carp, Espinosa şi Kainourgios, sosiţi recent. 

"Puriul" dă afară o echipă întreagă: Iliev - Gluhakovici (Nica), Pinto, R. Popa, St. Filip - Matei, Dudea, Creţu, Vestenicky (Mihaiu) - Nunici (Moldoveanu), Ţîră (Neicuţescu).

Au fost momente tensionat după înfrângerea cu CS Mioveni, când suporterii au urmărit autocarul echipei şi au discutat cu jucătorii. 

"Noi am avut 3 puncte şi nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare, şi la jucători cu experienţă. Sunt foarte supărat, nu e prima greşeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puţini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.

Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat şansă, aţi văzut. Unii pe care i-am adus deja şi-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câştigi un duel, nu ai ce căuta aici", a spus Mircea Rednic după meci. 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoplecari dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare