Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg reacţiile. Tatăl lui Eduard Radaslavescu, după ce fiul său a fost schimbat la FCSB în prima repriză a duelului cu Farul

Curg reacţiile. Tatăl lui Eduard Radaslavescu, după ce fiul său a fost schimbat la FCSB în prima repriză a duelului cu Farul

FCSB

Comentarii

Tatăl lui Eduard Radaslavescu (19 ani) a reacţionat după ce fiul său a fost înlocuit în prima repriză a meciului dintre Farul şi FCSB.

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

Dar cel mai fierbinte moment al meciului a fost schimbarea lui Eduard Radaslavescu din minutul 28 cu Octavian Popescu.

La finalul meciului, jucătorul în vârstă de 19 ani a fost sfătuit de colegii de echipă, iar antrenorul Elias Charalambous a dat explicaţii pentru înlocuirea acestuia atât de devreme în partida de la Ovidiu.

Tatăl lui Eduard Radaslavescu, mesaj pentru Gigi Becali

De asemenea, în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs critic la adresa lui Eduard Radaslavescu. Mai mult, a venit şi o reacţie din partea tatălui tânărului mijlocaş, Daniel Radaslavescu.

”Respect tot ce spune domnul Becali. Am ajuns în vamă, eu sunt şofer de tir şi nu pot să comentez chestiuni legate de fotbal. Pot doar să spun: respect tot ce a spus domnul Becali. Vă mulţumesc!”, a declarat Daniel Radaslavescu, conform Fanatik.

Eduard Radaslavescu a bifat 19 meciuri în acest sezon în toate competiţiile pentru FCSB, totalizând 403 minute.

Afla mai multe despre: fcsbeduard radaslavescudaniel radaslavescu 

viewscnt
Articole similare