Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cursa pentru Gheata de Aur! Ciro Immobile, peste Messi şi Lewandowski. Performanţă importantă reuşită de italian

Cursa pentru Gheata de Aur! Ciro Immobile, peste Messi şi Lewandowski. Performanţă importantă reuşită de italian

Serie A

Comentarii

Cursa pentru Gheata de Aur este, la fel ca în fiecare an, extrem de aprigă. Lider în acest moment în clasamentul celor mai buni marcatori este Ciro Immobile, care a reuşit o performanţă impresionantă în ultima etapă din Serie A.

Atacantul lui Lazio are toate şansele să câştige titlul de golgheter în Serie A, la finalul sezonului, chiar dacă are rivali pe măsură. Cristiano Ronaldo şi Romelu Lukaku înscriu şi ei pentru Juventus şi Inter, însă nu pot ţine pasul cu fostul jucător de la FC Torino sau Borussia Dortmund. 

Sâmbătă, în direct la Telekom Sport, Lazio a învins-o pe Napoli, scor 1-0, graţie golului marcat de Immobile. Prin această reuşită, italianul a ajuns la 20 de goluri în acest sezon de Serie A şi este primul fotbalist din campionatele de top care atinge această bornă în stagiunea actuală. 

  • 20 de goluri în 18 meciuri de Serie A a marcat Ciro Immobile 
  • De două ori a câştigat Immobile premiul de "capocannoniere" în Serie A, 2013-2014 şi 2017-2018

În clasamentul pentru Gheata de Aur, el este lider, cu 40 de puncte, urmat de Robert Lewandowski, care a acumulat 38 de puncte. Messi şi Ronaldo sunt pe 11, respectiv 12, cu acelaşi număr de puncte. 

GOLUL MARCAT DE IMMOBILE ÎN MECIUL CU NAPOLI 

Afla mai multe despre: ciro immobilegheata de aur 

viewscnt
Articole similare