Experiențe împreună.
You are here:

Cursa pentru titlu nu s-a încheiat. CFR sau FCSB? Dică: ”Şansele sunt de 15-20%”

Cursa pentru titlu nu s-a încheiat. CFR sau FCSB? Dică: ”Şansele sunt de 15-20%”

Fotbal

Comentarii

Nicolae Dică este de părere că lupta la titlu în Liga 1 nu s-a încheiat încă. Fostul antrenor al FCSB o vede pe CFR Cluj încurcându-se până la finalul campionatului, dar de cealaltă parte nu crede nici că echipa patronată de Gigi Becali are puterea de a câştiga toate cele trei partide rămase de disputat până la încheierea sezonului.

Dică este de acorcd cu faptul că CFR are prima şansă la titlu şi îi acordă doar 15-20% şanse FCSB-ului la câştigarea campionatului.

”Matematic nu s-a terminat. Mai sunt cele trei etape de jucat, dar cred că Steaua are şanse foarte mici de a mai câştiga campionatul.

Să spunem că CFR-ul în aceste trei etape se mai poate încurca, dar nu o văd nici pe Steaua să câştige cele trei jocuri, pentru că au două deplasări foarte grele la Craiova şi la Sepsi, apoi ultima etapă cu CFR Cluj. Cred că 15-20 % şanse de a mai câştiga campionatul au cei de la Steaua în acest moment”, a spus Dică la Telekom Sport.

CFR Cluj va disputa următorul meci pe terenul celor de la Astra Giurgiu, luni, ora 21.00, în timp ce FCSB va merge în vizită la Universitatea Craiova, duminică, ora 21.00. Ambele partide vor putea fi urmărite ÎN DIRECT la Telekom Sport, iar cele mai spectaculoase faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare