Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur într-o peluză de tradiţie din România! Un grup important şi-a încetat activitatea. ”A venit cel mai greu moment”

Cutremur într-o peluză de tradiţie din România! Un grup important şi-a încetat activitatea. ”A venit cel mai greu moment”

Superliga

Comentarii

Steel Boys Galaţi şi-a anunţat retragerea de pe scena ultras, pe o perioadă nedeterminată de timp. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a grupului.

Steel Boys Galaţi şi-a încetat activitatea. ”A venit cel mai greu moment”

Odată cu retragerea Steel Boys, Young Crew (grupul de tineret al Steel Boys) a luat aceeaşi decizie. Astfel, în acest moment, Ultra Sud 2004, cea mai mai longevivă facţiune roş-alb-albatră, rămâne singurul grup din Peluza Nord din Galaţi.

”După 17 ani de activitate, multiple generaţii care au dus steagul mai departe, multe cumpene, agonie ori extaz, a venit momentul cel mai greu din istoria noastră.  Suntem nevoiţi ca noi, Steel Boys Galaţi şi Young Crew Galaţi (brigada de tineret a SBGL), să ridicăm mâna şi să spunem STOP, iar astfel activitatea grupului se suspendă pe termen nedeterminat.  

Ultimele luni au condus spre această decizie radicală şi ne-au făcut să realizăm că Steel Boys Galaţi nu mai poate livra aceeaşi calitate pe scena ultra'. 

Ce este cert şi fără a fi lipsiţi de modestie, SBGL a fost unul din grupurile care şi-au pus amprenta în fenomenul ultra' si hool din România, iar aici putem enumera câteva borne importante atinse:

- Sute de mii de km parcurşi intern şi extern pentru echipă

- Sute de meciuri în care steagul SBGL a fost prezent pe gard, indiferent că a fost vorba de Basel, Arad sau Botoşani. 

- Sute de litri de vopsea scurse pentru zeci de coregrafii, steaguri, japoneze realizate şi expuse in peluzele în care Oţelul nostru drag a jucat

- Punerea umărului la relansarea Oţelului încă din liga a4a, fiind parte integrantă în viaţa clubului 

- Singura brigadă ultra' din România care a efectuat toate deplasările pe timpul pandemiei, indiferent de riscuri

- Printre singurele grupări din ţară care au reuşit o captură vecinilor unguri (Ferencvaros)

- Participarea la primul FF din România

În speranţa că am influenţat pozitiv fenomenul din România şi din Galaţi, activitatea noastră se opreşte aici. Mulţumim fraţilor de la Chişinău şi Ploieşti pentru tot suportul acordat în tot acest timp. Am avut împreună foarte multe momente de neuitat!

Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în peluză şi nu numai!

Mulţumim întregii suflări oţelare!

Au fost 17 ani cu de toate. 

Au fost 17 ani în care ne-am susţinut echipa şi crezul neîncetat. 

Au fost 17 ani în care am făcut tot ce se poate face în acest fenomen şi ne mândrim cu asta!”, a comunicat grupul Steel Boys pe Facebook.

Afla mai multe despre: oţelul galaţisuperligădorinel munteanuultras 

viewscnt
Articole similare