Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte la superlativ despre Gică Hagi, din partea unui fost fotbalist al lui Manchester United: ”A fost un jucător absolut magnific. Era cu totul special”

Cuvinte la superlativ despre Gică Hagi, din partea unui fost fotbalist al lui Manchester United: ”A fost un jucător absolut magnific. Era cu totul special”

Fotbal intern

Comentarii

Gordon Strachan a oferit un interviu pentru Betfair, în care a dezvăluit impresia făcută despre Gică Hagi, după meciul Scoţia - România.

Supranumit ”Maradona din Carpaţi”, Gică Hagi a fost de departe cel mai valoros fotbalist român din istorie. Execuţiile şi tehnica acestuia sunt apreciate pe tot globul, iar Gordon Strachan a avut şi el cuvinte de laudă pentru ”Rege”, la câteva săptămâni după ce l-a criticat pe fiul său, Ianis.

Fostul internaţional scoţian şi-a adus aminte de un meci împotriva României, un amical în 1986, când a realizat pentru prima dată valoarea lui Hagi. Fostul jucător al lui Manchester United sau Leeds a povestit cum a fost uimit de fostul ”tricolor”, jucător pe care recunoaşte că nu voia să-l înfrunte singur pe teren.

Cuvinte la superlativ despre Gică Hagi, din partea lui Gordon Strachan

”Cred că a fost meciul cu numărul 100 al lui Kenny Dalglish pentru echipa naţională. Gheorghe Hagi a fost un jucător absolut magnific. A fost un jucător care câştiga meciuri pe cont propriu, unul dintre acei oameni pe care nu vrei să-i înfrunţi de unul singur.

Aveai nevoie de încă un coechipier care să te ajute. Hagi avea abilitatea de a trece pe lângă tine în viteză. A fost primul jucător pe care l-am văzut odihnindu-se în timpul unui meci, dar era cu totul special.

Steaua Bucureşti este un nume uriaş în fotbal şi îmi aduc aminte de meciul jucat de Middlesbrough cu Steaua. Există cam cinci sau şase meciuri uriaşe în istoria clubului şi acela este cu siguranţă unul din top trei.

Eu am preluat echipa trei ani mai târziu de la Gareth Southgate, dar nu am avut o perioadă bună acolo. Mi-a plăcut să lucrez cu oamenii de acolo, dar nu a fost dat să fie pentru mine”, a declarat Gordon Strachan, într-un interviu acordat pentru Betfair.

Afla mai multe despre: gică hagigheorghe hagigordon strachan 

viewscnt
Articole similare