Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte superbe spuse de Caroline Wozniacki despre Mihaela Buzărnescu: ”O cunosc de 15 ani!”

Cuvinte superbe spuse de Caroline Wozniacki despre Mihaela Buzărnescu: ”O cunosc de 15 ani!”

Tenis

Comentarii

Caroline Wozniacki a avut numai cuvinte de laudă la adresa Mihaelei Buzărnescu, cea care a reuşit surpriza şi s-a calificat în optimi la Roland Garros. Cele două au fost colege de generaţie şi spune că Buzărnescu are mult talent, dar a avut ghinion.

Mihaela Buzărnescu a trecut surprinzător de Svitolina şi s-a calificat în optimile Roland Garros. Performanţa i-a adus multe laude în presa internaţională, dar şi din partea colegelor de breaslă. Una dintre ele este Caroline Wozniacki, cea care spune că o cunoaşte încă de la junioare pe Mihaela Buzărnescu:

”O cunosc de 15 ani. A fost dintotdeauna o jucătoare foarte bună, dar a avut multe accidentări, iar acum luptă pentru a reveni în top. Am ştiut mereu că are suficientă valoare pentru a ajunge la acest nivel, era doar o chestiune de timp până va reuşi", a declarat Wozniacki.

Mihaela Buzărnescu a vorbit cu regret despre perioada de la începutul carierei, când se bătea cu jucătoare precum Wozniacki sau Azarenka. Însă accidentările au tras-o foarte mult înapoi şi a fost aproape să se lase de tenis. Acum, la 30 de ani, îşi trăieşte a doua tinereţe:



”Da, am avut un clasament bun la junioare. Eram acolo, cu fetele din generaţia mea - Wozniacki, Azarenka... Dar, la 18 ani, când eram încă numărul 4 sau 5 în lume la acel nivel, am avut o accidentare la umăr. Am fost nevoită să lipsesc şase luni. Am pierdut sponsori şi, mai departe, a fost greu. Nu am avut aceleaşi rezultate, nu a fost simplu. Nu trecusem de locul 140 înainte de a mă accidenta. A fost greu, a trebuit să joc meciuri pentru cluburi în România şi în alte ţări pentru a îmi acoperi o parte din cheltuieli. Dar, sunt aici. Asta înseamnă că nu am reuşit”, a spus Buzărnescu după meciul cu Svitolina.

Afla mai multe despre: caroline wozniackimihaela buzarnescutenisroland garros 

viewscnt
Articole similare