Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cyberbulling-ul a făcut o nouă victimă. Una dintre cele mai îndrăgite luptătoare şi actriţe japoneze s-a sinucis. Terifiantul mesaj de adio

Cyberbulling-ul a făcut o nouă victimă. Una dintre cele mai îndrăgite luptătoare şi actriţe japoneze s-a sinucis. Terifiantul mesaj de adiogalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Hana Kimura s-a stins din viaţă la vârsta de doar 22 de ani. Luptătoare de wrestling şi actriţă japoneză, tânăra s-a sinucis din cauza atacurilor la care era supusă pe internet.

Hana Kimura (22 de ani) era privită de mulţi drept viitorul top star al companiei japoneze de wrestling Stardom, companie exclusiv feminină. Acolo au fost în trecut staruri de top şi actualele superstaruri WWE, Kairi Sane şi Io Shirai.

Recent, compania a fost cumpărată de Bushi Road, o franciză media care deţine şi New Japan Pro Wrestling. Noii proprietari o considerau pe Hana Kimura drept viitorul mare star al companiei, ea fiind plină de carismă şi având o personalitate extrem de puternică.

Japoneza a participat la un reality show difuzat pe Netflix, „Terrace House”. Acolo, ea a avut o altercaţie cu un coleg de platou care i-a stricat echipamentul de wrestling în maşina de spălat. Hana Kimura s-a plâns de această întâmplare, primind apoi multe mesaje urâte pe Twitter de la fanii reality show-ului.

Fosta luptătoare a intrat în depresie din cauza atacurilor cibernetice şi s-a sinucis. Înainte să facă acest gest extrem, ea a postat fotografii cu mâinile tăiate, fotografii care ulterior au fost şterse.

„Aproape 100 de opinii diferite în fiecare zi. Nu pot nega ca m-a durut. Sunt moartă. Mamă, îţi mulţumesc că mi-ai dat viaţă. A fost viaţa pe care doream să o iubesc. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Sunt slabă, îmi pare rău. Nu vreau să mai fiu om. A fost viaţa în care mi-am dorit să fiu iubită. Vă mulţumesc tuturor. Vă iubesc. Adio”, a fost ultimul mesaj postat de Hana Kimura pe contul oficial de Twitter.


 

Afla mai multe despre: hana kimurasinucidere 

viewscnt
Articole similare