Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dă FCSB încă o lovitură? Gigi Becali îl vrea la FCSB pe Virgil Ghiţă de la Viitorul Constanţa

Dă FCSB încă o lovitură? Gigi Becali îl vrea la FCSB pe Virgil Ghiţă de la Viitorul Constanţa galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este hotărât să nu mai aibă probleme în stagiunea viitoare. Patronul FCSB-ului vrea titlul cu orice preţ.

Iar pentru asta, este dispus să bage din nou adânc mâna în buzunar. Un prim punct important pentru ca FCSB să pună din nou mâna pe titlu este defensiva. Acolo unde echipa lui Vintilă a scârţâit serios în actuala stagiune.

Transfer la FCSB? Gigi Becali vrea un nou jucător de la Viitorul Constanţa

Pe lângă interesul pentru Andrei Chindriş de la FC Botoşani, latifundiarul din Pipera este interesat să-l aduca pe Virgil Ghiţă, de la FC Viitorul Constanţa.

In vârstă de 21 de ani şi cotat la 1 milion de euro, Ghiţă este unul dintre cei mai talentaţi fundaşi din fotbalul românesc. Internaţional U21 al României, acesta se încadrează perfect în planurile lui Becali. Este tânăr, de mare perspectivă, valoros şi poate produce mulţi bani.

Centralul născut la Piteşti figura şi o pe listă restrânsă a lui Victor Piţurcă la Craiova, un detaliu pe care l-a remarcat şi Gigi Becali. Acum, patronul FCSB-ului vrea să profite de faptul că Viitorul joacă doar în playout şi urmăreşte transferul lui Ghiţă la FCSB.

Internaţionalul U21 are 18 meciuri pentru Viitorul Constanţa în acest sezon şi un gol marcat. Impresionează printr-un plasament foarte bun, este sigur pe el şi bun in duelurile unu contra unu.

Are avantajul unei detente bune şi inspiră siguranţă, un detaliu care pare din ce în ce mai rar la un fundaş central al zilelor noastre. FCSB este dispusă să-l cumpere pe Ghiţă, dar nu pentru o sumă mai mare de 1 milion de euro. De Ghiţă s-au interesat şi formaţii din străinătate, dar Viitorul nu a primit până acum o ofertă pe placul conducerii clubului.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvirgil ghiţăviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare