Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de titlu la FCSB. Becali se bate cu un club uriaş din Europa pentru un star de 21 de ani. Oferta făcută de roş-albaştri

Transfer de titlu la FCSB. Becali se bate cu un club uriaş din Europa pentru un star de 21 de ani. Oferta făcută de roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB are parte de un start de an dezamăgitor, iar echipa lui Becali are o singură victorie în cele şase meciuri disputate luna trecută. În cazul în care se va impune în meciul din această seară, CFR Cluj se va distanţa în fruntea clasamentului la şase puncte faţă de roş-albaştri.

Gigi Becali şi-a întărit lotul în iarna acestui an cu trei jucători. Darius Olaru, adus de urgenţă de la Gaz Metan Mediaş, Andrei Miron, luat de la Botoşani, şi Adrian Petre, venit de la Esbjerg. În plus, patronul vicecampioanei României a reuşit să-i ţină la FCSB şi pe Florin Tănase, Dennis Man sau Florinel Coman. În ciuda acestor detalii, echipa lui Bogdan Argeş Vintilă are un start de an dezastruos, cu o singură victorie obţinută în cele şase meciuri oficiale disputate.

Nemulţumit de evoluţiile jucătorilor săi, în special de cele ale jucătorilor din centrul defensivei, Gigi Becali a revenit la Andrei Chindriş, jucător pe care l-a dorit insistent la începutul sezonului, dar şi în pauza de iarnă. Însă, pentru a obţine semnătură fundaşului de la Botoşani, patronul celor de la FCSB trebuie să investească serios.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB se bate cu Werder Bremen

”Eu am o înţelegere cu Andrei şi i-am spus că îi voi da drumul la vară, dar voi face acest lucru doar pentru o ofertă avantajoasă. Însă, sub 1.500.000 de euro nu stau de vorbă cu nimeni. Cei de la Werder au stat la meci cu preşedintele meu, Anton.

M-am salutat şi eu cu ei, dar ca să fiu foarte sincer eu le-am transmis să îmi facă o ofertă scrisă ca să ştiu despre ce vorbim. Se ocupă şi Florin Vulturar. Totuşi sunt cu inima îndoită, deoarece nu vreau să îmi slăbesc echipa.

Vreau să jucăm şi noi în premieră în grupele Europa League. Eu ştiu că îl vrea şi Gigi Becali, dar cămaşa mea este destul de scumpă şi nu am de gând să îmi dau marfa pe bani puţini” , a declarat finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru prosport.ro.

Internaţional de tineret, Andrei Chindriş s-a născut la Cluj-Napoca şi are doar 21 de ani. Măsoară 1.88 m şi impresionează atât în jocul aerian, cât şi în duelurile unu vs unu. Între 2011 şi 2012 el a evoluat pentru Huesca, echipa din zona unde familia sa plecase să muncească la o fermă locală. Nici măcar nu a început fotbalul cu gânduri mari: "Părinţii mei o vedeau drept o activitate extra şcolară. Băteam toată ziua mingea cu fratele meu" , îşi aminteşte Chindriş.

Interesant este că după ce a revenit în România alături de familia sa, Chindriş a dat probe de joc la CFR Cluj, dar le-a picat. A fost transferat în schimb de Universitatea Cluj unde a evoluat timp de patru ani. A fost refuzat în 2016 şi de Viitorul, apoi a ajuns la FC Botoşani, club care i-a simţit potenţialul şi care e gata să încaseze acum foarte mulţi bani pentru un fundaş extrem de promiţător. El a mărturisit recent că nu se gândeşte la un transfer la FCSB, în ciuda interesului manifestat de Gigi Becali pentru el: "Chiar n-aş vrea să discut foarte mult despre asta. Mă gândesc doar să cresc în continuare ca fotbalist şi ca persoană".

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare