Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii fabuloase ale lui Papură. Antrenorul Craiovei i-a ironizat pe oficialii Gazului: "Numai clovni acolo, dar aşa fac ei, circ total"

VIDEO | Declaraţii fabuloase ale lui Papură. Antrenorul Craiovei i-a ironizat pe oficialii Gazului: "Numai clovni acolo, dar aşa fac ei, circ total"
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi a urcat pe primul loc în Liga I, cel puţin până la partida de luni a CFR-ului, cu Astra Giurgiu.

"Am început destul de bine jocul, am înscris, apoi ne-am făcut jocul destul de dificil, cu toate că la 2-1 puteam închide meciul, am avut situaţii de a marca. Important este că am început bine play-off-ul, cu trei puncte importante, împotriva unei echipe dificile. Au venit şi s-au apărat în prima repriză cu trei fundaşi, de fapt cu cinci şi ne-a fost destul de greu să ne creăm situaţii. Dar până la urmă cred că am reuşit în multe momente ale jocului să îi punem sub presiune.

Cred că a fost mai mult o chestie psihică, frica de rezultat la 2-1, să ţii de rezultat şi te retragi. Dar şi la 2-1, pe dominarea mai sterilă a adversarului, am reuşit să avem situaţii de gol" , a declarat Corneliu Papură.

Nemulţumiţi de arbitrajul lui Horaţiu Feşnic, oficialii lui Gaz Metan au pus înfrângerea pe greşelile centralului. La rândul lor, reprezentanţii medieşnilor l-au supărat pe Corneliu Papură.

"Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine de acolo. Ei asta fac tot timpul. Nu mă interesează arbitrajul sub nicio formă, mă interesează doar jocul. Dar ei asta fac la Mediaş, un circ total. Nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, dar să-i văd pe-ăştia de la Mediaş...

(n.r. Aţi fost acuzat că l-aţi îmbrâncit pe arbitrul de rezervă) Păi era lângă mine, dar nu am făcut... Ce, suntem la hochei? M-aţi făcut curios, cine zice asta, aude voci probabil. Aşa ceva nu s-a întâmplat. Sunt oameni serioşi care spun aşa ceva? Dacă ajung clovnii să facă circ aici, nu mă surprinde nimic" , a spus Papură.

 

Afla mai multe despre: papuracraiova 

viewscnt
Articole similare