Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a dezlănţuit la conferinţa de presă. Anunţ despre o nouă forţă din fotbalul românesc: "Vin chinezii să dea 100 de milioane de euro"

Dan Petrescu s-a dezlănţuit la conferinţa de presă. Anunţ despre o nouă forţă din fotbalul românesc: "Vin chinezii să dea 100 de milioane de euro"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj revine în campionat după eliminarea din Europa League, dar în Gruia se vorbeşte doar despre Sevilla. Campioana joacă luni cu Astra, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30.

"Nu are cum să se şteargă nimic din tot ce s-a întâmplat la Sevilla. Nu au trecut destule zile ca să fim toţi bine, din acest motiv cred că meciul cu Astra va fi cel mai greu din acest play-off. În afară că e primul meci, care oricum se spune că e cel mai greu, dar e şi ultimul pe care îl jucăm după un meci de cupe europene.

Iar după meciurile de cupe europene, niciodată nu am avut un rezultat favorabil . Şi mai ales că, în cupele europene, echipa a dat aproape tot. Nici nu ştiu dacă şi-au revenit toţi din punct de vedere mental şi fizic. Şi asta va fi o problemă să aleg cei mai buni jucători pentr meciul de mâine

Tot stadionul ne-a aplaudat acolo după meci, iar pe jucătorii lor i-au huiduit. Echipa a fost aplaudată şi în România efectele au fost mult prea mici la ce am făcut noi în cupele europene. Cred că şi cei de la clubul nostru nu au reuşit nimic, dintre conducători, să transmită ce a reuşit echipa. Mă bat singur cam de mult timp să explic, m-am săturat să fiu singur şi să spun.

Dan Petrescu avertizează. Antrenorul CFR-ului trage un semnal de alarmă

Echipa a terminat o campanie incredibilă. Să joci cu Lazio, care e pe primul loc... Mai are rost să o iau de la început? Toate echipele sunt pe primul loc, pe locul 2 sau 3 în campionatele lor. Deci a fost un an fantastic. Cum era cu Generaţia de Aur, despre care am spus că nu va mai fi egalată, eu zic că nici performanţa asta nu va mai fi egalată. Doar cu condiţia să vină nişte chinezi pe la noi sau nişte ruşi, să bage bani în fotbal şi să dea vreo 100 de milioane buget. Cu 10 milioane buget, ce am făcut noi nu o să mai facă nimeni" , a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare