Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da!". Revenire de senzaţie la FCSB într-un moment delicat! Mihai Stoica a confirmat | EXCLUSIV

"Da!". Revenire de senzaţie la FCSB într-un moment delicat! Mihai Stoica a confirmat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are parte de veşti bune în acest sfârşit de săptămână. Doi dintre cei mai importanţi jucători din acest început de sezon vor reveni la antrenamente, astfel că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii vor putea conta pe aceştia la returul cu FC Nordsaelland.

FCSB se pregăteşte intens pentru returul cu danezii de la Nordsaelland, după ce scorul din tur a fost 0-0, în Ghencea.

Iar pentru deplasarea din Danemarca, vicecampioana României pregăteşte două surprize în lot.

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Alex Băluţă şi David Miculescu, cei doi jucători care au lipsit recent din cauza unor accidentări.

Ambii s-au accidentat în returul cu ŢSKA 1948 Sofia, scor 3-2, din turul al doilea preliminar din Conference League.

Dacă la Băluţă s-a stabilit, în urma unui RMN, că a suferit o întindere intercostală, Miculescu a acuzat probleme musculare la coapsa piciorului drept.

Anunţ major pentru toţi fanii FCSB-ului. Vestea care îi va umple de bucurie chiar de astăzi. Mihai Stoica a confirmat: ”Da” | EXCLUSIV

Totuşi, perioada de absenţă va lua sfârşit în curând pentru cei doi, după ce Mihai Stoica a informat că Băluţă şi Miculescu vor reveni astăzi la antrenamente şi vor face parte din lotul deplasat de FCSB în Danemarca.

”Sigur că sunt favoriţi, dar se joacă acolo. Pentru că acolo îl vom avea şi pe Băluţă. (n.r. joacă acolo?) Da. Băluţă şi Miculescu încep de duminică să se antreneze cu echipa.

(n.r. despre Adrian Şut) A avut nervosciatică, nu ştii, te poate lăsa. E posibil să fie şi el”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB mai transferă doar dacă accesează grupele Conference League

FCSB şi-a aflat posibila adversară din turul al treilea preliminar din Conference League, iar pasul în grupele competiţiei ar însemna noi sosiri la echipă. 

Tot Mihai Stoica a dezvăluit că jucători mai pot fi transferaţi doar după ce vicecampioana îşi va asigura noi venituri de la UEFA, pentru încă o etapă parcursă în Conference League. 

"Doar dacă mergem în grupe mai aducem jucători", a mai precizat oficialul FCSB, pentru Orange Sport.

Gigi Becali aşteaptă un alt Alex Băluţă în perioada ce urmează

”De ce să îmi scadă încrederea? Băluţă, el încă nu este… El spune că antrenamentele pe care le făcea în Polonia (n.r. Ungaria) erau zero faţă de astea ce le face aici.

E altceva. Nu pot să spun că nu îmi convine de Băluţă la ora asta. Dar aştept un alt Băluţă, asta pot să spun”, afirma Gigi Becali, conform Prosport.

Afla mai multe despre: fcsbalex balutadavid miculescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare