Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă aş fi la Dinamo patron, e primul lucru pe care l-aş face". Andreea Hanca ar aplica metoda folosită de Ioan Andone: "În Polonia se practică" | EXCLUSIV

"Dacă aş fi la Dinamo patron, e primul lucru pe care l-aş face". Andreea Hanca ar aplica metoda folosită de Ioan Andone: "În Polonia se practică" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Soţia lui Sergiu Hanca, Andreea, a descoperit în Polonia pasiunea pentru terapia sportivă şi are o soluţie pentru ieşirea dinamoviştilor din criză. Ea ar aduce un mental coach la echipa din "Ştefan cel Mare", metoda folosită şi de Ioan Andone la echipa alb-roşie.

"Dacă aş fi acum la Dinamo patron, e primul lucru pe care l-aş face"

Dinamo Bucureşti e pe penultimul loc în Liga 1, iar în meciul recent din campionat a pierdut cu FCSB, scor 3-0. În această iarnă, conducerea l-a instalat pe Flavius Stoican, pentru a fi precum un pedagog pentru "câini" şi pentru a le ridica moralul. 

Totuşi, Andreea Hanca, soţia fostului mijlocaş al lui Dinamo, ar aduce şi un mental coach, cu care să lucreze fotbaliştii aflaţi la retrogradare în acest moment. 

"(n.r. - Ar avea jucătorii lui Dinamo nevoie de terapie?) Da, categoric! Dacă aş fi acum la Dinamo patron, e primul lucru pe care l-aş face, să iau un mental coach pentru ei. Singurul care a făcut asta la Dinamo cât a fost Sergiu a fost nea Ando. Ioan Andone avea un mental coach în stafful lui şi au avut rezultate foarte bune. În Polonia se practică şi a fost la mare căutare

De la întâmplarea cu Ekeng... Atunci am făcut trecerea de la fană. Am fost fană Dinamo de mică, am fost în deplasare cu ei atâţia ani de zile. Când s-a întâmplat cu Ekeng, am trecut de cealaltă parte a baricăzii. Stai puţin, oamenii ăştia îşi riscă viaţa, pot să moară acolo, l-am văzut cu ochii noştri cum şi-a tras ultima suflare.  Sergiu şi azi în fiecare an joacă pentru Ekeng şi îmi dau lacrimile dacă vorbesc mai mult si dă şi gol de fiecare dată când joacă pentru Ekeng", a declarat Andreea Hanca pentru Telekom Sport. 

În decembrie 2018, Sergiu Hanca a părăsit Dinamo, după conflictul dintre câţiva suporteri şi soţia sa, Andreea Hanca. Partenera fotbalistului şi-a împărţit mai multe cuvinte "grele" cu fanii dinamovişti, iar Sergiu Hanca s-a enervat odată ajuns la vestiare. 

Internaţionalul român legitimat la Cracovia a mai jucat în cariera sa la Snagov, Bihor, Târgu Mureş şi Dinamo Bucureşti.

A cucerit în cariera sa patru trofee. Două dintre ele în România, cu ASA Târgu Mureş (Supercupa României) şi Dinamo (Cupa Ligii). Celelalte două, Hanca le-a câştigat în Polonia (Cupa şi Supercupa în sezonul 2019-2020).

Afla mai multe despre: andreea hancadinamodinamo fcsb 0-3 

viewscnt
Articole similare