Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj continuă transferurile din Italia! Campioana a adus un mijlocaş român născut în Trento. Cine e fotbalistul de 21 de ani

CFR Cluj continuă transferurile din Italia! Campioana a adus un mijlocaş român născut în Trento. Cine e fotbalistul de 21 de ani

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, primeşte încă un fotbalist român din Italia. Ultimul jucător transferat de campioana Ligii 1 vine din liga a treia italiană, de la Pistoiese.

CFR Cluj l-a transferat pe Raoul Mal

Conducerea şi Dan Petrescu s-au ţinut de cuvânt şi au scăpat de mai mulţi fotbalişti din lot, pentru a micşora bugetul salarial al clubului. La începutul sezonului, Marius Şumudică şi-a adus fotbaliştii doriţi, dar mulţi dintre aceştia au părăsit echipa în iarnă. 

Dan Petrescu a primit întăriri în compartimentul ofensiv, iar acum CFR Cluj face încă un transfer. 

Tuttomercatoweb.com anunţă că Raoul Mal a fost transferat definitiv de echipa din Ardeal, cu care a semnat un contract pe trei ani şi jumătate. 

Este al treilea fotbalist român care vine din Italia în această perioadă, după Birligea şi Sava. 

Raoul Mal are 21 de ani, e născut în Trento, Italia, dar are cetăţenie română. El evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, poate juca şi în părţile terenului, iar din 2020 a fost legitimat în liga a treia italiană, la Pistoiese, unde a jucat în 43 de meciuri. Mijlocaşul a fost format de Pro Vercelli.

Cum a decurs perioada de transferuri a lui CFR Cluj

  • Transferuri: Dugandzic, Buş, Neguţ, Birligea, R. Sava.
  • Plecări: Letica, Mailat, Tahiri, D. Ciobotariu, D. Paraschiv, Culio, Paşcanu, Cristiano, Butean, D. Rusu, Culio, R. Andronic, J. Rodriguez, Alibec.

Afla mai multe despre: cfr clujraoul maltrasferuri cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare