Experiențe împreună.
You are here:

"Dacă FCSB ajunge să joace în Ghencea, îmi dau demisia". Iulian Miu, răspuns pentru MM Stoica: "Spune Steaua, dar pe bluza lui scrie altceva"

"Dacă FCSB ajunge să joace în Ghencea, îmi dau demisia". Iulian Miu, răspuns pentru MM Stoica: "Spune Steaua, dar pe bluza lui scrie altceva"

Steaua

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a anunţat că-şi va da demisia, dacă FCSB va juca pe noul stadion din Ghencea. De asemenea, Miu a avut o replică pentru managerul general de la FCSB.

Iulian Miu îşi dă demisia de la Steaua Bucureşti dacă FCSB va juca în Ghencea

Disputa dintre Steaua Bucureşti şi FCSB se duce şi în privinţa noului stadion din Ghencea. "Militarii" au inaugurat noua arenă într-un meci cu OFK Belgrad, iar oficialul Iulian Miu anunţă că e imposibil pentru echipa lui Gigi Becali să revină în locul în care a jucat de-a lungul anilor. 

Miu a avut o replică şi pentru Mihai Stoica, care a numit-o Steaua pe FCSB şi care s-a arătat revoltat că vicecampioana Ligii 1 nu mai are loc pe arenele din Bucureşti. 

"El spune că vrea să joace pe Arcul de Triumf şi cred că e imposibil să joace în Ghencea. E imposibil, din punctul meu de vedere. Cât timp există un proces, e greu să intri cu ei, că trebuie să faci un contract. Ştii părerea mea. Nu vreau ca ei să ajungă să joace acolo. Jucăm noi, Steaua. Văd că şi el spune Steaua, dar pe bluza lui e FCSB. Şi pe panourile alea din spate scrie FCSB. 

Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare. Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie", a declarat Iulian Miu la Sport Report.  

În schimb, naţionala şi alte echipe ar putea juca pe noul stadion: "S-au făcut stadioane. De ce nu se duc să joace pe Giuleşti, pe Arcul de Triumf? E părerea mea. Eu aşa văd lucrurile şi sunt foarte mulţi, nici suporterii nu-şi doresc să se întâmple asta. 

Eu cred ar trebui să găsească oamenii necesari, care să facă lucrurile profitabile la acest stadion. Ştiu că şi naţionala vrea să joace acolo şi alte echipe, dar nu FCSB", a adăugat oficialul Stelei Bucureşti.  

viewscnt
Articole similare