Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul tranşant al lui MM Stoica când a fost întrebat despre o potenţială revenire a FCSB-ului în Ghencea! "Poate vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură în buget, cum este echipa de fotbal!"

Mesajul tranşant al lui MM Stoica când a fost întrebat despre o potenţială revenire a FCSB-ului în Ghencea! "Poate vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură în buget, cum este echipa de fotbal!"

FCSB

Comentarii

FCSB va juca în sezonul umător tot pe Arena Naţională, dar echipa ar putea să îşi schimbe locaţia.

Echipa lui Gigi Becali a jucat ultimele meciuri din play-off la Giurgiu, după ce Arena Naţională a fost preluată de UEFA, pentru a pregăti partidele de la EURO 2020. Echipa se va întoarce pe Naţional Arena, dar ar putea să îşi schimbe din nou locaţia, după ce a fost anunţat un turneu de Dota pe stadion. 

MM Stoica a fost prezent la o conferinţă de presă alături de Dinu Todoran şi a mărturisit că şi-ar dori ca echipa să joace pe stadionul Arcul de Triumf. FCSB a făcut deja cerere pentru a evolua pe acest stadion, iar managerul general al echipei a mărturist că roş-albaştrii vor solicita să joace şi pe noul stadion din Ghencea. 

"Poate oamenii vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură în buget, cum este echipa de fotbal!"

"Eu am crezut că la jocurile video stai în faţa calculatorului şi ai nişte joystick-uri în faţă. Am înţeles că e sport. Pe vremea mea, Dota era când te căsătoreai. Înainte eram goniţi pentru că jucau mii de copii pe cel mai mare stadion al ţării, care a costat sute de milioane, acum, probabil că vom fi aruncaţi de acolo pentru că se joacă Dota2. 

Am făcut cerere la Arcul de Triumf, aşteptăm răspuns. Nu am făcut la Ghencea, probabil că vom face. Mesajul este pacifist, nu are sens să ne certăm cu nimeni, dacă oamenii vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură în buget, cum este echipa de fotbal. 

Echipa la care am activat a făcut performanţe în Ghencea. Noi am numit Ghencea - Templul fotbalului românesc, cine spune altceva, că ar fi avut ideea asta, noi am avut-o.  A intrat şi Chipirliu în istorie că este primul jucător care a marcat pe noua arenă, dar este jenant, este strigător la cer să continuăm în acest sens. 

"Armata trebuie să facă altceva!"

Armata trebuie să facă altceva. Ideea e că dacă cineva îşi poate permite să facă un stadion din bugetul nostru, iar stadionul să intre în paragina pentru ca refuză ca cineva să plătească o sumă consistentă pentru a-l folosi în scopul pentru care a fost construit, să răspundă în faţa celor abilitaţi.  

Crede-mă, că eu unul îmi doresc să jucăm pe Arcul de Triumf! Sunt foarte mari probleme cu accesul spectatorilor pe stadion, nu ştim ce se va întâmpla pe viitor. Dacă vin 2 000 de spectatori pe 55 000 de scaune, nu se vede bine. Dacă vin pe 8 000 e altceva", a spus MM Stoica la conferinţă. 

Afla mai multe despre: fcsb-ghencea-mm stoica 

viewscnt
Articole similare