Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă Ibrahimovic îmi zicea Maradona..." Mitea vorbeşte deschis despre banii câştigaţi din fotbal şi retragerea rapidă: "Pentru ce să mai joc!?"

"Dacă Ibrahimovic îmi zicea Maradona..." Mitea vorbeşte deschis despre banii câştigaţi din fotbal şi retragerea rapidă: "Pentru ce să mai joc!?"

Superliga

Comentarii

Deşi e la vârsta la care mulţi jucători nici nu se gândesc încă la retragere, Nicolae Mitea nu mai reprezintă deja de ani buni un nume important în fotbalul românesc. În vârstă acum de 32 de ani, omul care a stat cinci ani în curtea lui Ajax şi care a jucat alătur de Ibrahimovic spune că nu mai are nicio motivaţie să mai joace.

Asta deşi părerea unanimă e că nu şi-a atins niciodată potenţialul imens, care în 2003 îl ajuta să se transfere la Ajax, la doar 18 ani. A strâns opt selecţii pentru naţionala României, dar toate până la vârsta de 20 de ani. De atunci, cariera sa a fost într-un declin permanent, cauzat, spune el şi de problemele medicale.

Mitea a vorbit într-un interviu publicat de ProSport şi despre presupusele sale probleme financiare, precizând că şi-a investit banii în domeniul imobiliar şi că nu are griji din acest punct de vedere.

"Gata! (n.r. În fotbal) E totul închis pentru mine. Am alte planuri de viitor. Fac 33 de ani, pentru ce să mai joc? Sunt mulţi ani în care nu am evoluat la nivel înalt. De ce să mă apuc acum să joc, doar de dragul de a o face? M-aş lua pe mine la mişto! Nu are rost să fac asta [...] Mă bazez pe terenuri, sunt în domeniul imobiliar. Am ieşit din lumea fotbalului, doar mai urmăresc meciurile, mă uit la emisiuni. Punct", spune Mitea în ProSport.

Fostul mijlocaş dezminte că şi-ar fi vândut locuinţa şi spune că are destule proprietăţi pentru a-şi asigura un trai mai mult decât decent.

"Nu (n.r. a vândut casa în care locuieşte). Dar, şi dacă vând, pot să dau zece case că sunt proprietăţile mele şi eu mi le-am cumpărat, nu altcineva. Şi în trecut am vândut trei, şi mai vând încă trei. Care e problema!? Cine nu şi-ar dori să aibă case de sute de mii de euro? Eu am făcut totul prin valoare şi pe picioarele mele, nu pe vorbe. Ce se spune despre mine sau se speculează pun la dos! Ştiu ce am făcut, ce am arătat ca fotbalist. Nu mă intersează ce zic alţii, nu-mi dau ei să mănânc! Dacă vând 10.000 de hectare pe care le am, doar nu le dau pe ale altuia...", a mai declarat Mitea.

"Nicky" e şi acum mândru că suedezul Zlatan Ibrahimovic îl poreclise Maradona, în perioada în care cei doi erau colegi la Ajax.

"Dacă el îmi zicea aşa înseamnă că aveam valoare şi am demonstrat asta. Nu am stat la Ajax doar să îmbrac un tricou. Sunt unii care pleacă trei - patru luni pe afară, se întorc şi zic că sunt fotbalişti", a mai declarat Mitea.

Afla mai multe despre: miteainterviuibrahimovicbani,  

viewscnt
Articole similare