Experiențe împreună.
You are here:

"Dacă joc împotriva ta, vei face asta, nu?" Ce mesaj i-a transmis Ramos lui Varane, după ce francezul s-a transferat la Manchester United

"Dacă joc împotriva ta, vei face asta, nu?" Ce mesaj i-a transmis Ramos lui Varane, după ce francezul s-a transferat la Manchester United
galerie foto
Comentarii

Sergio Ramos şi Raphael Varane au format pentru mai multe sezoane cuplul de fundaşi cetrali de la Real Madrid, dar acum, ambii au plecat de pe Santiago Bernabeu.

Fundaşul francez a stat 10 ani la Real Madrid, dar în această vară, el a ales să semneze cu Manchester United. Ramos a semnat cu PSG în această perioadă de mercato şi i-a transmis un mesaj pe contul personal de Instagram lui Varane. De asemenea, el a glumit cu fostul lui coleg şi a spus cu ce echipă ar ţine francezul, dacă cei doi s-ar confrunta într-o partidă. 

"Dragă Rafa, nu pot decât să-ţi mulţumesc pentru aceşti ani de prietenie, colegialitate şi trofee. Îţi doresc noroc în noua aventură care va fi cu siguranţă interesantă. Dacă vom juca unul contra altuia, vei ţine cu echipa din ţara ta, corect?", a scris Ramos, pe Instagram.

Potrivit presei spaniole, Real Madrid va miza pe patru fundaşi centrali în sezonul viitor

După ce l-a pierdut pe Sergio Ramos, iar Varane este extrem de aproape de un transfer la Manchester United, Real Madrid nu va transfera un alt fundaş central.

Ancelotti va apela la o improvizaţie, pentru că David Alaba nu este la origini fundaş central. Noua achiziţie va fi folosit pe această poziţie şi cel mai probabil va juca titular în centrul defensivei alături de Eder Militao.

Nacho Fernandez va fi prima rezervă la nivelul fundaşilor centrali, în timp ce a doua rezervă va fi aleasă între Victor Chust şi Gila, doi tineri de la echipa secundă a clubului. Primul are şanse mai mari să rămână în lotul primei echipe.

Jesus Vallejo pleacă şi el de la Real Madrid

Jesus Vallejo, care era aşteptat să devină al patrulea fundaş central din lot, are şanse mici să mai rămână la Real Madrid. Jurnalistul Jose Luis Sanchez a anunţat că fundaşul va pleca în luna august de pe Santiago Bernabeu, după ce nu l-a convins pe Carlo Ancelotti. Vallejo va fi fie vândut, fie împrumutat din nou la un alt club.

În ceea ce priveşte transferurile, Real Madrid nu plănuieşte nicio mare lovitură în această vară. Singura situaţie în care Real Madrid va investi bani ar fi în cazul în care Kylian Mbappe va deveni disponibil pentru un transfer.

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat