Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu reuşim, înseamnă că suntem proşti”. Calificarea la EURO 2024, cerută unanim: ”Oricum, dar să o facă”

”Dacă nu reuşim, înseamnă că suntem proşti”. Calificarea la EURO 2024, cerută unanim: ”Oricum, dar să o facă”

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu (56 de ani) a vorbit înaintea ”dublei” decisive pentru naţionala României şi a avut un discurs tranşant la adresa tricolorilor.

România este la un meci distanţă de prezenţa la Campionatul European din 2024.

Reprezentativa pregătită de Edi Iordănescu are nevoie de cel puţin un punct din partida cu Israel şi va obţine biletele pentru turneul final din Germania.

Gică Popescu: ”Aşteptăm de multă vreme această calificare”

Iar înaintea meciului din Ungaria, fostul mare component al ”Generaţiei de Aur”, Gică Popescu, a avut un mesaj dur pentru naţionala României.

”Suntem într-o situaţie incredibil de avantajoasă. Dacă o pierdem înseamnă că suntem proşti. Ar fi minunat să participăm la Campionatul European de anul viitor, să continuăm seria calificărilor şi să nu ne oprim la una singură pentru că ar fi prea puţin.

Aşteptăm de multă vreme această calificare. Din păcate nu a venit, dar noi ne-o dorim mult. Dacă vom juca la egal? Nu mă întrebaţi, nu ştiu. Eu îmi doresc să se califice indiferent de rezultat. Oricum, dar să o facă. Orice rezultat care ne avantajează trebuie să ne bucure.

Noi am fi sperat să nu facă niciun punct Israelul cu Elveţia, dar trebuie să recunoaştem că este o echipă periculoasă, cu jucători periculoşi. Am simţit-o pe pielea noastră la Bucureşti şi sunt convins că mâine seară vom avea un meci foarte, foarte greu”, a declarat Gică Popescu, în cadrul unui interviu.

Naţionala României va înfrunta Israelul sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45, la Felcsut (Ungaria), iar trei zile mai târziu, pe 21 noiembrie, ”tricolorii” vor întâlni Elveţia, pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024gica popescu 

viewscnt
Articole similare