Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă nu vom câştiga nici cu Dinamo, tragem obloanele". Ultimatumul patronului pentru echipa sa

"Dacă nu vom câştiga nici cu Dinamo, tragem obloanele". Ultimatumul patronului pentru echipa sa

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a analizat partida cu Dinamo şi crede că un rezultat negativ ar consolida statutul celor de la FC Botoşani drept principala favorită la retrogradare.

FC Botoşani, ultimul loc din Superliga, primeşte vizita celor de la Dinamo Bucureşti, echipa de pe penultimul loc al campionatului. Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a descris partida drept "un meci al răniţilor".

Dinamo este fără victorie din luna august, de la un succes dramatic cu FC Voluntari, în deplasare. FC Botoşani este fără victorie în acest campionat, botoşănenii sunt în căutarea primului succes în această stagiune.

Valeriu Iftime: "Am ajuns de la cupe europene la ciuca bătăilor"

Iftime acceptă opiniile oamenilor din fotbalul românesc, legate de şansele echipei sale la salvarea de la retrogradare. Patronul de la FC Botoşani crede că o înfrângere cu Dinamo va confirma drumul botoşănenilor spre retrogradarea în Liga 2.

„Eu sunt convins că 90 la sută dintre oamenii din fotbalul românesc ne consideră încă de acum ca şi retrogradaţi. Dar, eu vă zică că dacă noi nu vom câştiga cu Dinamo, meciul ăsta al răniţilor, că ăsta e meciul răniţilor, atunci 99,999999 la sută puteţi să ne spuneţi să tragem obloanele, că jucăm degeaba.

Etapă de etapă tot încerc să găsesc ba una, ba alta. Dar acum chiar că e meciul decisiv pentru mentalul nostru. Noi nu am bătut pe nimeni, iar dacă nu batem pe Dinamo, atunci pe cine să mai batem şi noi? Pe cine vreţi să batem, dacă nu pe echipa care este peste noi cu un punct? Şi cred că tot aşa gândesc şi cei de la Dinamo despre noi.

Dacă nici pe noi nu ne bat, atunci pe cine să bată Dinamo în prima ligă? Meciul ăsta este meciul pe care trebuie să îl câştigăm neapărat. Eu nu pot să cred că am ajuns de la cupe europene la ciuca bătăilor în prima ligă.

Nu pot să cred aşa ceva. Că e vorba de antrenor, că e de jucători, că e una sau că el alta, nu mai contează. Dar este incredibil când mă uit şi văd tot ce s-a întâmplat cu noi din vară şi până acum”, a declarat Iftime, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: superligafc botosanidinamo bucurestivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare