Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă voi fi selecţionat, sper din tot sufletul ca cei de la club să înţeleagă”. Ricardo Grigore visează la Jocurile Olimpice

”Dacă voi fi selecţionat, sper din tot sufletul ca cei de la club să înţeleagă”. Ricardo Grigore visează la Jocurile Olimpice

Echipa națională

Comentarii

După ce a fost convocat pentru turneul preolimpic cu selecţioanata noastră U23, Ricardo Grigore visează să ajungă la Jocurile Olimpice.

Ricardo Grigore a avut parte de un sezon durerors la Dinamo, dar revenirea clubului a coincis cu cu o îmbunătăţire drastică a prestaţiilor fundaşului. Astfel, acesta a fost inlcus în lotul pentru cantonamentul preolimpic din Spania, unde selecţionata U23, condusă de Dică, va înfrunta Mexicul şi Australia.

Ricardo Grigore visează la Jocurile Olimpice

Tânărul fundaş dinamovist a recunoscut că este fericit pentru convocare şi că visează să ajungă şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Însă, meciurile de la turneul final sunt programate în timpul sezonului de club, astfel că şefii din Ştefan cel Mare ar putea să refuze convocarea.

”Sunt bucuros că sunt chemat la naţională, să fac parte din lotul preolimpic pentru Tokyo. Dacă voi ajunge acolo... încă un vis îndeplinit şi aştept cu nerăbdare. Sper din tot sufletul să muncesc şi să fiu la cerinţele antrenorilor, să fiu selecţionat şi la Tokyo.

Dacă voi fi, sper din tot sufletul ca cei de la club să inţeleagă, dar cred că vor înţelege şi cine va fi convocat, să ne lase. E foarte important pentru jucători, cât şi pentru club, să fim prezenţi la Olimpiadă. Putem sa catalogăm ca un fel de Mondial acest Tokyo”, a declarat Grigore, pentru Look Sport.

VIDEO | Rezumat FC Argeş - Dinamo 1-2

Afla mai multe despre: ricardo grigoreromânia jocurile olimpiceromânia u23 

viewscnt
Articole similare