Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damjan Djokovic a spus ce făcea Marius Şumudică în Arabia Saudită: "Muta antrenamentele pentru asta" | EXCLUSIV

Damjan Djokovic a spus ce făcea Marius Şumudică în Arabia Saudită: "Muta antrenamentele pentru asta" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Damjan Djokovic (33 de ani) a spus ce făcea Marius Şumudică în cantonamente pe vremea când antrena în Arabia Saudită, la Al Raed.

După ce a vorbit despre perioada petrecută la FCSB şi despre transferul la Rapid, Damjan Djokovic a abordat şi subiectul Marius Şumudică, antrenor cu care a lucrat la Rizespor şi la Al Raed, în Arabia Saudită, şi a "dat din casă" despre cum mergeau lucrurile în mandat lui "Şumi".

Marius Şumudică muta antrenamentele lui Al Raed pentru a se uita la meciurile Rapidului

Cunoscut ca un fan înrăit al Rapidului, Marius Şumudică muta antrenamentele lui Al Raed, în Arabia Saudită, în funcţie de cum avea Rapid meci în România, a dezvăluit Damjan Djokovic.

"Când eram în Arabia, eram fix în cantonament când avea Rapid meciurile, mai mută un antrenament în loc de ora 8 seara făcea mai devreme sau mai târziu, ca să prindă el meciul de la Rapid. Stăteam şi eu cu doi români acolo şi vorbeam des despre campionat şi ne uitam la meciuri", a spus Damjan Djokovic, pentru Orange Sport.

Damjan Djokovic a ajuns la Rapid la începutul lui 2024, liber de contract de la FCSB, după ce Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră şi l-a dat afară după doar şase luni petrecute la echipă.

Djokovic a jucat 23 de meciuri şi a marcat de patru ori pentru FCSB, având în cont şi o pasă decisivă, înainte să ajungă la Rapid liber de contract la începutul lui 2024.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius sumudicadamjan djokovical raedantrenamenterapidmeciuri 

viewscnt
Articole similare