Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damjan Djokovic, dezvăluiri surprinzătoare după remiza de la Giurgiu: "Sunt turbulenţe în birouri! Nu suntem plătiţi!"

Damjan Djokovic, dezvăluiri surprinzătoare după remiza de la Giurgiu: "Sunt turbulenţe în birouri! Nu suntem plătiţi!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au condus cu 2-0 şi, în urma egalului, au pierdut locul I în clasament, în favoarea formaţiei CS Universitatea Craiova.

La finalul meciului dintre Astra şi CFR Cluj, scor 2-2, mijlocaşul croat Damjan Djokovic (30 de ani) a dezvăluit că sunt probleme financiare la campioana României. 

"Trebuie să fim supăraţi, pentru că am avut şansa să închidem meciul, nu am făcut-o şi acum nu mai avem prima şansă pentru a câştiga campionatul" a mărturisit mijlocaşul croat, Djokovic, după meci.

"Matematica spune că suntem pe locul 2 şi asta e un avantaj pentru ei, mai ales pentru că vom juca la ei acasă. Aceeaşi chestie a fost şi în 2018 şi în ultimele două meciuri am întors clasamentul" a mai adăugat el.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din vestiarul CFR-ului a făcut la finalul partidei câteva dezvăluiri surprinzătoare: "Nimeni în viaţă nu poate să fie ca un robot, bineînţeles că nici noi. Nu e prima dată şi cred că peste tot sunt probleme. Putem să spunem că acesta e şi un avantaj pentru Craiova. Din câte am înţeles, acolo e mai multă linişte. Sunt nişte turbulenţe prin birouri şi ne afectează pe noi. Dacă nu eşti plătit la zi, afectează jucătorii" a mărturisit Djokovic


 

Afla mai multe despre: cfr clujdjokovic 

viewscnt
Articole similare