Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa s-a răzgândit. Continuă la Dunărea Călăraşi

Dan Alexa s-a răzgândit. Continuă la Dunărea Călăraşi

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dan Alexa a declarat că vrea să plece de la Dunărea după ce echipa călărăşeană a retrogradat în Liga a 2-a, însă s-a răzgândit în urma dicuţiilor purtate cu principalul finanţator, Coniliul Judeţean Călăraşi.

Anunţul că Alexa va continua pe banca echipei a fost făcut pe site-ul echipei. Consiliul Judeţean Călăraşi continuă proiectul Dunărea Călăraşi! Dan Alexa rămâne la echipă! În urma discuţiilor purtate, astăzi, de către preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, cu antrenorul Dan Alexa s-a hotărât ca proiectul fotbalistic de la malul Borcei să continue pentru Călăraşi şi pentru suporteri.
 
"Dan Alexa rămâne profesionistul care ne-a adus bucuria intrării în Liga 1. Datorită acestui om, am trăit momente de bucurie pe stadionul municipal, clipe istorice la care nici nu am visat vreodată.
 
Eu continui să cred în Dan Alexa, are toată susţinerea mea pentru a rămâne la echipă. Şi-a asumat eşecul retrogradarii, este curtat de echipe mari... Şi când are inspiraţie şi când mai greşeşte, Alexa este al nostru. Sunt convins că vom reveni în prima linie a fotbalului românesc", a precizat Vasile Iliuţă.
 
Decizia de a continua pe banca Dunării a venit la doar câteva ore după ce antrenorul era aproape decis de a demisiona. 
"A fost un eşec pe care mi-l asum. M-am simţit dator faţă de oamenii care au făcut eforturi foarte grele să vin în faţa voastră să-mi asum acest lucru. Plec de aici. Retrogradarea asta este a lui Dan Alexa. Ţin foarte mult să-i mulţumesc lui Florin Brişan, lui Vasile Iliuţă, Edi Grama, au făcut eforturi să ţină o echipă de Liga 1 cu cel mai mic buget. Am avut linişte. 

Dezamăgirea a fost când a fost să fiu înjurat. Îi înţeleg pe unii. Nu am niciun fel de supărare. Sunt dezamăgit ca şi antrenor. O retrogradare înseamnă enorm dar vreau să fiţi convinşi că am făcut absolut tot ce a depins de noi să nu retrogradăm", a spus Alexa printre altele în conferinţă.

"Chirurgul" a mai adăugat că: "Sunt în negocieri cu o echipă de Liga 1. Nu am vorbit cu domnul Iliuţă dar dacă voi avea susţinere de ce să nu rămân?".

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare