Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor a ”dat din casă”: ”A fost o ceartă în vestiar. M-am bătut cu Chipciu!”. Ce s-a întâmplat la pauza meciului dintre Universitatea Craiova - U Cluj

Dan Nistor a ”dat din casă”: ”A fost o ceartă în vestiar. M-am bătut cu Chipciu!”. Ce s-a întâmplat la pauza meciului dintre Universitatea Craiova - U Cluj
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

Nistor, declaraţii la cald după Universitatea Craiova - U Cluj

Craiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalti.

Dan Nistor, jucătorul de la U Cluj, a vorbit despre meciul de azi din Bănie. De asemenea, Nistor a vorbit despre cele întâmplat în vestiar şi nu se ştie exact dacă a fost serios sau a încercat o glumă în stilul caracteristic. ”A fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu”. 

„S-a trăit foarte greu. În prima repriză nu am fost la meci... aţi văzut ce s-a întâmplat. Cred că de astăzi e un nou început pentru noi. Au venit mulţi jucători, a fost greu, ne-am antrenat doar pe sintetic în ultimele 3 săptămâni. 

A fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu. Că ne iubim prea mult. Ne-am bătut, pe urmă am ieşit pe teren. 

Aştept să mai marcheze şi alţi jucători pentru noi. Ştiu că pretenţiile sunt mari din partea mea. Domnul antrenor a avut perfectă dreptate. Dacă eu şi Alex murim, Doamne fereşte!, ce se întâmplă? Dispare echipa?

Eu dacă revin la forma de la începutul sezonului mi-e teamă să nu forţez mâna selecţionerului”, a spus Dan Nistor, la Orange Sport.

Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalti.

Echipele care au evoluat:

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu (Ian ’66), Zajkov, Maldonado, Bancu – Al. Creţu, Mateiu (Kozulj ’86), Căpăţînă – Houri (Mekvabishvili ’66), Markovic (Koljic ’58), Baiaram (Danciu ’86). Antrenor: Ivaylo Petev.
  • Universitatea Cluj: Gorcea – Piţian (Simion ’46), Masoero, Mitrea, Vătăjelu (Anselmo ’46) – Pănoiu (Chintes ’46), Bic – Roger (Gheorghe ’46), Nistor, Chipciu – D. Popa (Doukoure ’78). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Afla mai multe despre: nistoru clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare