Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a dat-o la întors, după umilinţa de la Roma! De la ”Steaua poate ajunge în finala Europa League”, la ”nu înţeleg de ce avem pretenţii”

Dan Petrescu a dat-o la întors, după umilinţa de la Roma! De la ”Steaua poate ajunge în finala Europa League”, la ”nu înţeleg de ce avem pretenţii”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi-a schimbat radical discursul după ce FCSB a fost umilită de Lazio în Europa League, scor 1-5. Dacă înainte şi după meciul de pe Arena Naţională, ”Bursucul” zicea că steliştii pot ajunge în finală, acum antrenorul CFR-ului are o cu totul altă părere.

Steaua are forţa să ajungă până în finala Europa League”, spunea Dan Petrescu după ce roş-albaştrii s-au calificat în primăvara europeană. ”Aţi râs de mine când ziceam de forţa Stelei, nu m-aţi crezut”, erau cuvintele ”Bursucului” după ce FCSB a câştigat cu 1-0 turul cu Lazio.

Acum, după ce FCSB a fost umilită pe Olimpico, scor 1-5, Dan Petrescu şi-a schimbat radical discursul.

Am sperat că Steaua se va califica, dar ăsta este fotbalul. Nu înţeleg ce vrem noi, când sunt atâtea probleme în fotbalul românesc. Pe ce bază vor unii să ajungă echipele româneşti nu ştiu unde? Steaua a făcut minuni în acest sezon de cupe europene, în opinia mea. Banii investiţi la noi sunt foarte puţini în comparaţie cu ce se întâmplă în alte campionate. Până şi bulgarii, ciprioţii şi grecii ne-au luat-o înainte. Noi suntem în urmă, nu investim deloc în fotbal”, a fost mesajul lui Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: dan petrescufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare