Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a revenit în România după despărţirea de Kayserispor. Ce a spus despre experienţa în Turcia: "Din păcate pentru mine, cred că a fost a cincea oară!"

Dan Petrescu a revenit în România după despărţirea de Kayserispor. Ce a spus despre experienţa în Turcia: "Din păcate pentru mine, cred că a fost a cincea oară!"
Comentarii

Dan Petrescu a oferit un interviu, la revenirea în ţară. Tehnicianul român s-a despărţit de Kayserispor după doar 45 de zile la cârma echipei. Antrenorul susţine că a fost nevoit să plece din pricina unei probleme personale, iar nici patroana nu ar fi fost în stare să îl convingă să rămână.

”Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate, şi o perioadă acum nu mai pot să antrenez, dar după ce îmi rezolv problema, sper să antrenez din nou. M-am simţit foarte bine, condiţiile erau cele mai bune pe care le-am avut şi ca jucător, şi ca antrenor. Condiţiile de antrenament extraordinare, jucătorii foarte buni, profesionişti, campionatul cred că e cel mai puternic în care am evoluat, ca antrenor, echipe foarte bune, fiecare echipă avea foarte mulţi internaţionali”, a dezvăluit Petrescu.

Întrebat dacă plecarea sa a fost afectată şi de plângerile fanilor, tehnicianul a negat orice zvon de acest gen. ”N-are nicio treabă, fanii peste tot comentează şi vorbesc. Eu n-am fost apreciat nici în alte părţi, dar majoritatea fanilor au văzut o schimbare în bine. Mai erau şi fani care erau nemulţumiţi, dar e normal”, a spus fostul antrenor al Kayserispor.

”Din păcate pentru mine, cred că a fost a cincea oară când am luat o echipă de pe ultimul loc şi nu e uşor să iei o echipă de pe ultimul loc. Toate echipele pe care le-am luat de pe ultimul loc le-am ridicat, şi la Dinamo Moscova şi la Al Nasr. În China n-am reuşit să-i ridic mai sus, cu toate că am făcut multe victorii. Cred că e ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc, pentru că, chiar dacă e un challenge, e un challenge foarte greu şi cred eu că cele două victorii când nu am fost acolo şi cu cele două când am fost acolo mi-am făcut datoria.

Eram în Dubai, doamna m-a rugat să vin şi prin telefon, antrenorii mei secunzi erau deja acolo, la bază, am reuşit şi alte două victorii, pe care, din cauză că nu am fost antrenor, nu au apărut.. Multe greşeli de arbitraj, a făcut şi o scrisoare spre Federaţie doamna, pentru că au fost prea multe împotriva echipei. Sigur trebuia să avem cel puţin 4 puncte în plus, dar chiar dacă aveam 10 puncte în plus, n-aveam cum să nu iau această decizie pe care am luat-o acum două zile”, a concluzionat Petrescu, în urma scurtei aventuri în Turcia.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare