Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a vorbit cu Billel Omrani după ce a apărut oferta de la FCSB: "Asta mi-a spus mie, dar la fotbal nu poţi să ştii niciodată"

Dan Petrescu a vorbit cu Billel Omrani după ce a apărut oferta de la FCSB: "Asta mi-a spus mie, dar la fotbal nu poţi să ştii niciodată"

FCSB

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Billel Omrani i-a spus că vrea fie să rămână la gruparea clujeană fie să plece în străinătate.

Dan Petrescu: "Billel spune că vrea să rămână aici sau să plece în străinătate. Clubul i-a făcut o ofertă"

CFR Cluj aşteaptă răspunsul final al lui Billel Omrani, cel care e dorit atât de FCSB, cât şi de echipe din străinătate. 

Dan Petrescu, cel care are o relaţie bună cu atacantul francez, a dezvăluit ce răspuns i-a dat Omrani. 

“Omrani poate să se ducă unde vrea el. Dacă eşti jucător în ultimele şase luni de contract poţi să semnezi cu oricine. Eu am o relaţie foarte bună cu el, am avut mereu. Chiar dacă sunt un fel de tată pentru el sunt mai dur, câteodată mai scot nişte cuvinte pe care nu trebuie să le scot, dar altfel pe Billel e greu să-l ţii. Eu ţin la el, el ţine la mine, ţine la club, normal că ţine la clubul ăsta, dar în fotbal nu mai există m-a ajutat clubul... E decizia lui. 

El spune că vrea să rămână aici sau să plece în străinătate. Asta mi-a spus mie. Dar la fotbal nu poţi să ştii niciodată. Eu îmi doresc ca el să continue, să rămână aici. În continuare eu îl voi băga în teren dacă nu e accidentat şi se antrenează bine. Acum rămâne de văzut ce va face el în continuare. 

Noi i-am făcut o ofertă, clubul i-a făcut. Eu zic că oferta... mai bună de-atât e greu să-i faci... Şi-a făcut datoria clubul faţă de el. Rămâne ca el să decidă ce vrea să facă cu viitorul lui. Sincer eu nu l-aş vedea în România decât la CFR Cluj”, a spus Petrescu.

De altfel, preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit ce are de gând Billel Omrani, aflat în ultimele şase luni de contract cu campioana Ligii 1. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescubillel omranifcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare