Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finanţatorul venit alături de Gigi Becali la FCSB! Cornel Dinu a vorbit cu el şi a aflat ce scop are cu clubul: "Mi-a făcut mare plăcere" | EXCLUSIV

Finanţatorul venit alături de Gigi Becali la FCSB! Cornel Dinu a vorbit cu el şi a aflat ce scop are cu clubul: "Mi-a făcut mare plăcere" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, se declară un admirator al proiectului pus în practică la FCSB, în ultimii ani. El a vorbit despre finanţatorul care bagă bani la clubul din Berceni, alături de Gigi Becaliu.

Ce partener are la FCSB finanţatorul Gigi Becali. Cornel Dinu a vorbit cu el

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a ţinut afacerea în familie, în privinţa clubului de fotbal din Liga 1. După perioada de mai bine de acum un deceniu în care cheltuia milioane de euro inclusiv pe jucători străini, strategia s-a schimbat în ultimii ani. 

Omul de afaceri cumpără fotbalişti români tineri, care să-i aducă profit după o perioadă, dar se bazează şi pe academia FCSB, care a devenit una dintre cele mai importante din fotbalul românesc. 

În privinţa bazei de fotbal din Berceni a clubului, Gigi Becali se bazează pe mai mulţi oameni. 

Cornel Dinu a vorbit despre numele-cheie care asigură creşterea fotbaliştilor din "curtea" FCSB şi a dezvăluit cu nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, este unul dintre investitorii în proiectul pe care vicecampioana îl dezvoltă. 

"Procurorul" a rămas impresionat de partenerul de afaceri al lui Gigi Becali, care i-a transmis şi un mesaj legat de finanţarea clubului. 

"Noi avem multe academii, nu? Federaţia a anunţat că face vreo 10. N-a făcut niciuna. Vedem. Asta e situaţia la noi. Murim de promisiuni. La FCSB, realmente e o academie eficientă, care lucrează. Am mai vorbit despre băiatul ăsta care o conduce, Bebe Alexe, da. El e de la 8 dimineaţa până la 10 seara acolo. Acolo fac şi şcoală, şi pregătire. 

Am avut o discuţie, care mi-a făcut mare plăcere, cu nepotul lui Gigi, Vasi (n.r. - Geambazi), care de fapt ţine acest club. Probabil că-l ţine şi Gigi, cu bani şi cu astea. Vasi mi s-a părut... Sunt mulţi macedoneni de bună calitate, am şi prin familie. Mi-a spus <<Eu nu am niciun merit. Eu, din când în când, îi mai ajut şi eu cu bani. Meritul îl au domnul antrenor, directorul centrului, şi bineînţeles, într-o măsură, Vali Argăseală>>. 

Deci, e un centru eficient care produce, pentru că lucrează de la 8 dimineaţa la 10 seara. Şi aşa e peste tot în lume, Cu şcoală, cu pauză, cu educaţie", a dezvăluit expertul Telekom Sport. 

  • În 2018, Gigi Becali anunţa că Vasile Geambazi urma să preia clubul de la el, întrucât nepotul său e mai bogat decât el. 
  • În acelaşi ani, Vasile Geambazi anunţa că achiziţionarea bazei din Berceni a costat 33 de milioane de euro, apoi s-a mai făcut o investiţie, în 2017, de două milioane de euro.

Cornel Dinu vrea ca FCSB să cucerească titlul în Liga 1

FCSB a reuşit să micşoreze din diferenţa faţă de liderul CFR Cluj, iar acest aspect l-a făcut pe Gigi Becali să transfere jucători în lotul lui Toni Petrea. 

Cu şase puncte rămase între primele două clasate, dinamovistul Cornel Dinu a dezvăluit că şi-ar dori ca FCSB să câştige campionatul şi a spus motivul alegerii sale. 

Recent, finanţatorul Gigi Becali a dezvăluit unde a fost îndreptată suma de 37 de milione de euro câştigată de Vasile Geambazi, în cazul despăgubirilor de la ANRP.

Afla mai multe despre: gigi becalivasile geambazifcsb investitorinvestitie fcsbpatron fcsbcornel dinu 

viewscnt
Articole similare