Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt de acord cu strategia lui Gigi Becali". Dinamovistul Cornel Dinu s-a uitat la FCSB: "Aş vrea să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături" | EXCLUSIV

"Sunt de acord cu strategia lui Gigi Becali". Dinamovistul Cornel Dinu s-a uitat la FCSB: "Aş vrea să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, se declară un admirator al strategiei lui Gigi Becali, în privinţa jucătorilor care apar la FCSB. Mai mult, dinamovistul şi-ar dori ca strategia afaceristului să aducă titlul echipei bucureştene în Liga 1.

Cornel Dinu, despre FCSB: "Sunt de acord cu strategia lui Gigi Becali. Aş vrea să ia campionatul"

În plină luptă pentru titlul Ligii 1, Cornel Dinu şi-a ales favorita, pe baza strategiei folosite. Fostul antrenor al lui Dinamo admiră felul în care tinerii apar în echipa antrenată de Toni Petrea. De altfel, el şi-ar dori care drumul ales de Gică Hagi şi FCSB să fie ales şi de alte cluburi din fotbalul românesc. 

"Sunt de acord cu strategia lui Becali, în ciuda discursului, dar din punct de vedere al strategiei, de a creşte şi a lua jucători români, precum Hagi... E soluţia cea mai rentabilă pentru fotbalul românesc, iar acest lucru ar trebui să domine, ca un gentlemen agreement, să ne punem toţi de acord cu strategia asta", a declarat expertul Telekom Sport. 

Deşi i-a găsit şi un defect, Cornel Dinu rămâne ferm pe poziţii în privinţa deciziei lui Gigi Becali de a miza pe tineri la FCSB. 

"Spiritul lui de negustor nu i-l poate lua nimeni. E de apreciat. Problema e pe partea tehnică, schimbă antrenorii la trei, patru luni. Aici trebuie o stabilitate, iar toate echipele ale fotbalului mondial se rostesc pe de rost. FCSB a ajuns la acest lucru. 

Marea problemă, nu doar a FCSB, ci la toate echipele, e la nivelul apărătorilor centrali. Miron şi Cristea sunt vulenrabili. Săpunaru, Tamaş şi Burcă ies în relief şi m-aş cam opri. S-a oprit firul creşterii propriilor jucători

Aş vrea ca FCSB să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături, dar nu mă gândesc că aş fi un partizan sau un admirator al FCSB, ce a fost a fost şi rămâne, dar strategia FCSB-ului o doresc învingătoare, decât să aduc jucători din afară", a mai spus dinamovistul pentru Telekom Sport. 

CFR Cluj a aflat ce-şi doreşte Billel Omrani după apariţia interesului dinspre FCSB! "Noi oferta pentru el am făcut-o" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cornel dinugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare