Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, bucuros doar pe jumătate după tragerea la sorţi din Europa League! Ce şi-a dorit pentru CFR Cluj şi ce a ieşit

Dan Petrescu, bucuros doar pe jumătate după tragerea la sorţi din Europa League! Ce şi-a dorit pentru CFR Cluj şi ce a ieşit

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va evolua în grupa A din Europa League, cu AS Roma (Italia), Young Boys (Elveţia) şi ŢSKA Sofia (Bulgaria), s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon.

Ce declara Dan Petrescu înaintea tragerii la sorţi din Europa League

Campioana României a avut noroc la tragerea la sorţi din grupele Europa League, dar antrenorul Dan Petrescu se poate bucura doar pe jumătate, după ce şi-a expus dorinţele.

Imediat după victoria obţinută de CFR Cluj în faţa lui KuPS, scor 3-1, "Bursucul" a anunţat că îşi doreşte să joacă împotriva unor echipe din Anglia şi Italia. De asemenea, şi-a mai dorit să nu aibă deplasări lungi, pentru a se putea axa şi pe Liga 1.

În urma tragerii la sorţi de vineri, în calea lui CFR Cluj a ieşit AS Roma, din Italia, aşa cum îşi dorea Dan Petrescu, dar nu şi echipele din Anglia. Arsenal, Leicester şi Tottenham au ocolit-o pe campioana României. 

În schimb, CFR Cluj nu va avea deplasări lungi, aşa cum şi-a dorit antrenorul lui CFR Cluj: "Aş vrea să merg la Londra şi la Milano. Mi-aş dori o grupă în care să nu zburăm şapte ore până nu ştiu unde, că mai avem şi meciuri de campionat. Mi-aş dori echipe din Anglia şi din Italia, sincer. 

Mi-aş dori să jucăm cu echipe bune, să vedem ce putem şi sper să nu fie deplasări prea lungi şi să facem iar istorie, să facem emciuri bune şi de ce nu, să ne calificăm mai departe", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu KuPS, care i-a asigurat prezenţa în grupele Europa League. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujgrupa cfr cluj europa leagueeuropa league 

viewscnt
Articole similare