Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, ce performanţă! „Bursucul” i-a cucerit definitiv pe fanii sud-coreeni

Dan Petrescu, ce performanţă! „Bursucul” i-a cucerit definitiv pe fanii sud-coreeni

Stranieri

Comentarii

Jeonbuk, formaţia sud-coreeană condusă de Dan Petrescu, s-a calificat în finala Cupei.

Dan Petrescu, ce performanţă! „Bursucul” i-a cucerit definitiv pe fanii sud-coreeni

Elevii pregătiţi de Dan Petrescu au trecut în semifinale de formaţia Incheon, scor 3-1. Scorul a fost dechis de Moon Seon-Min, în minutul 23, dar Incheon a egalat rapid, prin Gerso în minutul 39. Jeonbuk a forţat ulterior, iar Paik Seung-Ho a majorat diferenţa în mintuul 62.

În prelungiri, Park Jae-Yong l-a scăpat de orice emoţie pe Dan Petrescu, ducând scorul la 3-1 din penalty. În finală, formaţia lui SuperDan va juca cu învingătoarea dintre Jeju şi Pohang.

Dan Petrescu, dorit de un club din Superligă: „Sper să îl dea ăia din Coreea afară, să îl pun eu!”

Dorinţa cea mai mare a lui Adrian Mititelu este să-l aducă în Bănie pe Dan Petrescu, însă tehnicianul are angajament în Coreea de Sud după ce a plecat de la CFR Cluj.

„L-aş pune pe Petrescu mâine dacă ar fi liber de contract, mâine i-aş face ofertă dacă ar fi liber, i-am şi spus. Îmi doresc să ia bătaie în Coreea, să îl dea ăia afară, să îl pun eu. Te costă mai puţin, că eu în fiecare an am câte 3 antrenori. Unul ca Petrescu te costă mult în prima fază, dar pe termen mediu eşti în câştig. 

Nu cred că sunt şanse acum, e greu să îl prinzi pe Petrescu în România. Şi dacă pleacă, are el vreo ofertă de prin Emirate. Napoli e şi acum prin Craiova, dacă îi dau un telefon semnează în 3 minute. Dar să nu mai aud de varianta asta. Echipa nici nu mai poate să alerge, asta e cea mai mare problemă”, a declarat Adrian Mititelu la Prima Sport.

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare