Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, eroare uriaşă la CFR Cluj! A dat afară un fotbalist important, din greşeală. Stupefiat, jucătorul rupe tăcerea: "A venit la mine, dar s-a terminat!"

Dan Petrescu, eroare uriaşă la CFR Cluj! A dat afară un fotbalist important, din greşeală. Stupefiat, jucătorul rupe tăcerea: "A venit la mine, dar s-a terminat!"

CFR Cluj

Comentarii

Apar informaţii surprinzătoare, în perioada în care CFR Cluj scapă de mai mulţi fotbalişti, pentru a relaxa bugetul salarial. Dan Petrescu i-ar fi recunoscut unui jucător, plecat în urmă cu câteva zile, că a greşit atunci când nu l-a inclus pe lista pentru meciurile din Liga 1. După jumătate de an pe bară, fotbalistul a rupt tăcerea.

Anas Tahiri susţine că Dan Petrescu i-a recunoscut că a greşit. Cum s-a produs plecarea de la CFR Cluj

CFR Cluj îşi conturează lotul pentru a doua parte a campionatului, după ce s-a confruntat cu frământări atenuate, în cele din urmă, de revenirea lui Dan Petrescu. Totuşi, un fotbalist plecat recent îi reproşează "Bursucului" faptul că a judecat greşit lucrurile faţă de el. Iar antrenorul i-ar fi recunoscut acest aspect!

Marocanul Anas Tahiri, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de Heerenveen, după ce a fost adus la începutul sezonului de Marius Şumudică şi "executat" de Dan Petrescu. 

Mijlocaşul central a rupt tăcerea despre ce i s-a întâmplat în România. Tahiri susţine că a început bine, dar că a fost scos de pe lista pentru Liga 1 pe nedrept de actualul tehnician al campioanei.  

„În România, cluburile trebuie să depună o listă de 25 de jucători, înainte de 30 august, pe care doresc să-i folosească, iar eu, alături de mulţi alţii care au fost aduşi de antrenorul anterior (n.r. - Marius Şumudică), nu eram pe lista respectivă. Petrescu a sosit pe 28 august şi, fără să mă vadă la la treabă sau să mă întrebe, pur şi simplu m-a dat deoparte. Eram uimit, dar neputincios. Petrescu a primit 'carte albă' de la conducere după sosirea sa şi nimeni nu a fost împotriva deciziilor sale.

După o săptămână şi jumătate de antrenament, antrenorul m-a sunat să-mi spună că a făcut o greşeală nepunându-mă pe listă. El a vrut să modifice lista luna asta, când sunt permise ajustări. Dar pentru mine totul s-a terminat. Din momentul în care a luat decizia de a mă da afară fără motiv, a fost clar că aveam de gând să plec. Pur şi simplu nu mai aveam chef să stau într-un asemenea mediu”, a spus Tahiri, potrivit Hln.be.

  • 7 meciuri, 1 gol şi 1 o pasă decisivă sunt cifrele lui Tahiri în Gruia.

Marocanul susţine că se afla în grafic pentru a participa la Cupa Africii cu naţionala sa, dar aventura de la CFR Cluj i-a blocat convocarea. 

„Deciziile antrenorului m-au costat jumătate de an din carieră şi probabil şi participarea la Cupa Africii cu Maroc. În perioada mea la RKC Waalwijk am fost aproape de selecţie şi minute de joc la Cluj în Europa m-ar fi ajutat, ar fi fost scenariul ideal pentru a mă pune în centrul atenţiei. Prin urmare, sunt foarte fericit că am putut trage linie peste povestea mea la Cluj şi că am găsit o nouă provocare grozavă cu Heerenveen.

(n.r. - râde) De fapt, nu am jucat niciun meci timp de jumătate de an, aşa că îmi lipseşte ritmul meciului. Dar la Cluj m-am antrenat la nivel înalt şi am lucrat în continuare individual cu un antrenor. Aşa că nu mă aştept deloc la probleme. Ritmul meciului va urma în săptămânile următoare”, a adăugat Tahiri. 

Pentru actuala perioadă de mercato, CFR Cluj îşi doreşte doi fotbalişti de la Farul Constanţa

  • Letica (liber), Mailat (FC Botoşani), Tahiri (Heerenven), Denis Ciobotariu (FC Voluntari), Paraschiv (Hermannstadt) şi Juan Emmanuel Culio (liber) sunt jucătorii care nu mai fac parte din lotul lui CFR Cluj. 
  • Marko Dugandzic, Sergiu Buş şi Roger sunt transferurile făcute în Gruia. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescuanas tahiricfr clujanas tahiri heerenveen,  

viewscnt
Articole similare