Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, explicaţii pentru eşecul din Liga Campionilor Asiei: ”A fost greu din cauza temperaturii şi umidităţii ridicate”

Dan Petrescu, explicaţii pentru eşecul din Liga Campionilor Asiei: ”A fost greu din cauza temperaturii şi umidităţii ridicate”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român Dan Petrescu (55 de ani) a oferit primele explicaţii, după înfrângerea suferită de Jeonbuk în Liga Campionilor Asiei.

Jeonbuk a pierdut partida din deplasare cu thailandezii de la Bangkok United, scor 2-3, în etapa a doua din faza grupelor din Liga Campionilor Asiei.

Dan Petrescu, concluzii după eşecul lui Jeonbuk în Liga Campionilor Asiei

La finalul meciului, Dan Petrescu a explicat motivele eşecului din acest meci. Unul dintre ele este numărul mare de accidentaţi din prezent la Jeonbuk.

De asemenea, alte cauze pe care antrenorul român le-a invocat sunt tempeatura şi umiditatea din Thailanda.

”Bangkok a jucat mai bine decât noi în prima repriză. Am încercat să controlăm jocul şi să înscriem un gol. În fotbal, greşelile pot conduce la diverse situaţii.

Bangkok a profitat de fiecare ocazie pe care a avut-o. Pe de altă parte, trebuia să înscriem mai multe goluri în repriza secundă, dar este dezamăgitor că nu am putut.

Am avut fost multe accidentări. Hong Jeong-ho a fost, de asemenea, accidentat înaintea meciului. Han Kyo-won şi Jung Woo-jae au fost accidentaţi.

Chiar şi după prima repriză, numărul accidentărilor a crescut, a fost greu să menţin lotul. În repriza a doua, a fost dificil să trec peste această criză. Cred că s-a văzut.

Cred că 2-3 este un rezultat foarte dezamăgitor. A fost greu de jucat din cauza temperaturii şi umidităţii ridicate. Jucătorii au făcut tot ce au putut.

Trebuie să ne uităm mai atent la starea jucătorilor accidentaţi. Mai avem meciul de la Seul. Vor avea multe dificultăţi, dar ne vom lupta cu înverşunare pentru a câştiga.

Nu ne vom da niciodată înapoi. Trebuie să ne acceptăm cu exactitate realitatea”, a declarat Dan Petrescu, după eşecul din Liga Campionilor Asiei, potrivit biz.chosun.com.

Jeonbuk se află în Grupa F, din Liga Campionilor Asiei, şi ocupă locul 2. Formaţia pregătită de Dan Petrescu împarte grupa cu Bangkok, Lion City şi Kitchee.

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukliga campionilor asiei 

viewscnt
Articole similare