Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu i-a ”suflat” încă un super transfer lui Gigi Becali. A fost aproape de FCSB, dar a semnat cu CFR. ”Bursucul”, încântat

Dan Petrescu i-a ”suflat” încă un super transfer lui Gigi Becali. A fost aproape de FCSB, dar a semnat cu CFR. ”Bursucul”, încântat

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a reuşit încă un transfer inspirat, după ce şi Gigi Becali a vrut să-l aducă la FCSB. Gabriel Debeljuh a fost cu Dinamo Zagreb unul dintre cei mai buni jucători de pe teren şi pare o lovitură dată de conducerea campioanei.

Cei de la CFR Cluj au demonstrat încă o dată că au fler la transferuri. În această vară, campioana României l-a transferat pe Gabriel Debeljuh, un atacant de 23 de ani pe care şi Gigi Becali l-a vrut la FCSB. 

Dan Petrescu i-a ”suflat” încă un transfer lui Gigi Becali

Gabriel Debeljuh a fost transferat de CFR Cluj în această vară, pentru a-l înlocui pe Ţucudean. Atacantul de 23 de ani a venit de la Hermannstadt şi a costat doar 250.000 de euro. Hermannstadt a păstrat însă 20% dintr-un eventual transfer. 
Interesant este că şi Gigi Becali a vrut în această vară să-l transfere la FCSB. Gabriel Debeljuh a impresionat în sezonul trecut, când a fost golgheterul lui Hermannstadt şi patronul FCSB a vrut să-l transfere. Anamaria Prodan, patroana lui Hermannstadt, i-a transmis atunci lui Gigi Becali că este dispusă să-l cedeze:
”Dacă patronul este încântat de evoluţiile lui Debeljuh... Pentru mine orice jucător de la echipa asta, mai ales de cei de care am grijă... Hermannstadt este un club care creşte jucători şi îi dă mai departe”, a spus Anamaria Prodan, într-un interviu pentru Telekom Sport.
Însă oficialii lui CFR Cluj s-au mişcat şi de această dată mai rapid, au făcut o ofertă concretă şi l-au convins pe jucător să se transfere în Gruia. 

Gabriel Debeljuh, încă un super transfer făcut de Dan Petrescu la CFR?

Atacantul croat a debutat pentru CFR Cluj chiar în meciul cu Dinamo Zagreb, din turul 2 al Ligii Campionilor. Chiar dacă CFR a fost eliminată la loviturile de departajare, după 2-2 în timpul regulamentar, Gabriel Debeljuh a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.
Atacantul de 23 de ani a scos lovitura de la 11 metri ratată de Ciprian Deac şi a reuşit să înscrie golul de 2-2 în prelungiri. În plus, a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui CFR Cluj. 
Prima impresie este că Dan Petrescu a reuşit un nou super transfer la CFR Cluj. De altfel, antrenorul campioanei l-a şi lăudat la finalul meciului: ”Nici nu ştiu cum a putut copilul ăsta să joace 120 de minute. A venit de acasă, are doar două antrenamente cu noi”.
Cotat la 700.000 de euro, Gabriel Debeljuh a început fotbalul în ţara natală, Croaţia şi a trecut apoi la juniorii lui Torino. A mai jucat pentru Piacenza, Mantova şi Este - de unde s-a transferat la Hermannstadt, în vara trecută. 

Afla mai multe despre: gabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare