Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, ironii la adresa celor de la FCSB: "Mai ai curajul să vorbeşti? E penibil". A fost la un pas să îl lase pe bancă pe Vinicius

Dan Petrescu, ironii la adresa celor de la FCSB: "Mai ai curajul să vorbeşti? E penibil". A fost la un pas să îl lase pe bancă pe Vinicius

FCSB

Comentarii

Dan Petrescu nu s-a ferit să îşi ironizeze adversarii de duminică seară, din derby. Tehnicianul lui CFR este fericit pentru victoria împotriva celor de la FCSB, dar a recunoscut că a fost la un pas să nu îl titularizeze pe marcatorul golului.

Petrescu a recunoscut că i-a fost frică de meciul cu FCSB, din cauza formei "roş-albaştrilor", dar şi din cauza meciurilor amicale slabe făcute de elevii săi: "Nu ţin minte niciun şut de la FCSB pe poartă. Era echipa cea mai în formă, în afară de meciul cu Astra, a fost cea mai bună echipă. Ştiam valoarea lor. Ne-am adaptat rapid. Terenul a fost rău, ne-am adaptat mai bine şi am obţinut o victorie meritată.

Îmi era puţin frică, nu i-am văzut prea concentraţi, în meciurile amicale nu am avut o evoluţie bună, mă îngrijora cum a jucat FCSB. Dacă îi lăsam să joace era foarte greu, este o victorie importantă". 

Dan Petrescu i-a ironizat pe cei de la FCSB: "Mai ai curajul să vorbeşti?"

Petrescu a comentat şi nemulţumirile celor de la FCSB, care sunt de părere că Planic a fost eliminat pe nedrept: "Ce să mai zici după un asemenea meci, mai ai curajul să vorbeşti? Hai să fim serioşi! Ce le-a făcut Istvan Kovacs, le-a băgat mingea în poartă? Dacă era galben, care era diferenţa? Fault mai clar ca ăla nu se poate. Putea să dea şi penalti, putea să dea şi roşu, putea să dea şi galben... intensitatea faultului a fost clar de roşu, nu neapărat că scăpa spre poartă sau nu. Dar dacă şi după meciul ăsta, când nu ai niciun şut pe poartă, mai vorbeşti despre arbitri, mi se pare penibil".

Burcă a jucat fundaş dreapta şi Vinicius a fost la un pas să fie rezervă

Dan Petrescu a comentat poziţia pe care a jucat Andrei Burcă în meciul cu FCSB şi a dezvăluit faptul că Vinicius putea să fie doar rezervă: "Zici că joacă de o viaţă acolo, nu mă aşteptam să joace aşa bine. A centrat, s-a apărat. Sunt fericit că am avut această inspiraţie. A făcut un meci foarte bun. Va veni Manea, la unele meciuri poate veni şi Chipciu. Nu ştiam cu cine să joc fundaş central. S-a accidentat Susic şi aşa am jucat cu Vinicius. A fost un gol foarte important. A avut fler de brazilian. Dacă rămânea scorul 0-0 şi nu marcam, sigur riscam şi îl băgam şi pe Ţucudean".

 

Afla mai multe despre: dan petrescufcsb 

viewscnt
Articole similare