Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, la un pas de a fi secundul lui Jose Mourinho la Chelsea!

Dan Petrescu, la un pas de a fi secundul lui Jose Mourinho la Chelsea!
Comentarii

Fostul agent, Ioan Becali, a vorbit despre o mutare de vis pentru Dan Petrescu, dar care nu s-a materializat. "Bursucul" ar fi urmat să devină secundul lui "The Special One", în urmă cu câţiva ani.

Dan Petrescu, dorit în trecut la Chelsea

Fost jucător la Chelsea, fiind totodată şi unul dintre cei mai apreciaţi străini din istoria clubului londonez, Dan Petrescu şi-ar fi putut îndeplini un vis în urmă cu câţiva ani. "Bursucul" ar fi putut deveni antrenorul secund al "albaştrilor", în staff-ul lui Jose Mourinho. 

"The Special One" a revenit pentru a doua oară la Chelsea în 2013 şi a plecat în 2015, după ce în primul mandat cucerise două titluri de campion al Angliei: "Dan Petrescu cred că nu va mai avea inspiraţia greşita pe care a avut-o. Acum el are linişte financiară. El nu trebuie să se grăbească să preia o echipa din Kazahstan. El trebuie să mai stea un an la Cluj şi după să plece, să mai ia un campionat. Cu trei, patru piese poate să contiune această aventură la cluj. El trebuie să aştepte o ofertă de la o echipă de la mijlocul clasamentului din Italia, din Anglia.

Brighton, West Ham. West Ham ar fi ceva senzaţional, pentru că sunt din Londra. Eu am încercat la a doua venire a lui Jose Mourinho la Chelsea, să îl duc pe Dan Petrescu antrenor secund acolo, dar am zis ca e prea puţin pentru el. Mourinho avea staff-ul său", a spus Ioan Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: dan petrescujose mourinhoioan becalicfr clujchelsea 

viewscnt
Articole similare