Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu n-a trecut peste eşecul cu Astra: ”Nici acum nu mi-am revenit!” Ce spune despre meciul cu Craiova

Dan Petrescu n-a trecut peste eşecul cu Astra: ”Nici acum nu mi-am revenit!” Ce spune despre meciul cu Craiova

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că încă n-a trecut peste eşecul cu 3-1 în faţa Astrei, în turul semifinalelor Cupei României. Acum, antrenorul lui CFR Cluj speră că jucătorii săi îşi vor răscumpăra greşelile în meciul cu Craiova, din campionat.

CFR Cluj a pierdut surprinzător în faţa Astrei, în Cupa României, un eşec despre care Dan Petrescu spune că încă nu l-a digerat. Antrenorul campioanei României speră la o altă desfăşurare a lucrurilor cu Craiova, în campionat:

”Nici acum nu mi-am revenit 100%, nici jucătorii nu şi-au revenit 100% şi e normal acest lucru. Dacă nu suferi după o înfrângere, înseamnă că nu te interesează şi nu eşti nici jucător de fotbal, nici antrenor.

De obicei, îmi doresc ca adversarul, înainte să joace cu noi, să câştige mereu. Asta e mentalitatea mea. Alţi antrenori preferă ca echipa cu care joacă să piardă. Eu prefer mereu ca echipa să câştige, să fie puţin mai relaxată. Din punctul meu de vedere, CS U Craiova va fi foarte motivată în acest moment, stadionul va fi plin şi sunt convins că îi va ajuta din primul până în ultimul moment, după care dacă vor fi fericiţi sau nu, fanii îşi vor spune părerea. Acum sunt ceva probleme, am văzut şi eu, dar aşa e la înfrângere”,
a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare