Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, resemnat înaintea meciului din Conference cu AZ Alkmaar! ”De aceea au şi cinci echipe în grupele europene!”

Dan Petrescu, resemnat înaintea meciului din Conference cu AZ Alkmaar! ”De aceea au şi cinci echipe în grupele europene!”
Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a lăudat fotbalul olandez înaintea meciului cu AZ Alkmaar din etapa a IV-a a Grupei D a Conference League.

Antrenorul ardelenilor a scos în evidenţă faptul că sunt cinci formaţii olandeze în grupele cupelor europene. De asemenea, el este conştient că azi vor exista foarte multe ocazii de gol în meciul din Conference League. 

”De aceea au şi cinci echipe în grupele europene!”

”Este un meci foarte greu, echipa Alkmaar este favorită la câştigarea grupei, acasă e foarte bună, trebuie să facem un meci perfect ca să obţinem ceva, nu neapărat victoria. Orice rezultat pozitiv este un lucru mare pentru noi, în momentul ăsta. Echipa lor arată foarte bine, cu jucători tineri. Primii 11 joacă toţi la echipa naţională, la naţionale foarte bune, mai bune decât a României. Ştim ce ne aşteaptă mâine. Am simţit asta şi la Cluj, mai ales în prima repriză. Noi ştiam că Alkmaar are probleme în deplasare, sunt mai buni acasă, deci vă daţi seama că trebuie să fim de patru ori mai buni ca la Cluj ca să obţinem un rezultat pozitiv. 

Am văzut de două ori meciul (n.r. - tur), dar degeaba văd eu meciul dacă jucătorii nu prind o zi bună sau adversarul e mult mai bun, câteodată trebuie să recunoşti şi asta. În prima repriză nu am avut ce să le reproşez jucătorilor, Alkmaar a jucat foarte bine. E jocul pe care-l face mereu. În repriza a doua am fost noi mai buni, dar nu am reuşit să încriem, ne-a lipsit golul în meciul tur. Sunt conştient că mâine vor fi foarte multe faze de poartă, mai ales din partea lor, pentru că aşa e campionatul olandez, un stil ofensiv, de aceea au şi cinci echipe în grupele europene”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă. 

Meciul AZ Alkmaar - CFR Cluj va avea loc, joi, de la ora 19.45. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-conference league 

viewscnt
Articole similare