Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu se teme de Slavia Praga: ”Va fi greu să nu primim gol!” Ce spune despre Nicuşor Stanciu

Dan Petrescu se teme de Slavia Praga: ”Va fi greu să nu primim gol!” Ce spune despre Nicuşor Stanciu

CFR Cluj

CFR Cluj joacă pentru calificarea în grupele UEFA Champions League în direct la Telekom Sport, marţi de la ora 22:00.

Înaintea partidei cu echipa lui Stanciu şi Băluţă, Dan Petrescu a atras atenţia asupra calităţii adversarului pe care CFR îl întâlneşte marţi: ”Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Petrescu şi în CFR Cluj. După acest meci s-au schimbat opiniile, iar băieţii mei su câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că, la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri, va fi imposibil să ne calificăm, pentru că Slavia va fi greu de oprit.  Au foarte mulţi jucători de atac foarte buni şi sigur că va fi greu să nu primim gol şi acasă şi în deplasare. Trebuie să marcăm dacă vrem să ne calificăm” a spus tehnicianul care a adus titlul în Gruia în sezonul trecut.

Adversarul CFR-ului în partida de marţi, Nicuşor Stanciu este descris de tehnicianul campionaei drept un jucător de clasă: ”Nu ştiu dacă Stanciu va fi titular. Să nu uităm că la ei în lot este şi Băluţă, care nu prinde primii 18, atât de valoros este lotul lor.Dar dacă va juca Stanciu...este un jucător de echipa naţională a României. A marcat foarte multe goluripe unde a jucat şi de când a venit la Slavia, deja a marcat două goluri. E clar că va fi un pericol constant, dar au foarte mulţi jucători de atac şi nu pot să vorbesc doar de unul.  Stanciu e jucător de clasă şi e clar că trebuie să avem mare grijă la cum şutează de la distanţă şi cum reuşeşte mereu să se desprindă de adversar.  Trebuie să fim atenţi şi să ne dublăm mereu” a mai spus Dan Petrescu.

Stanciu, gol fabulos în weekend

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a marcat un gol de toată frumuseţea pentru Slavia Praga, în meciul cu Ceske Budejovice, câştigat cu 3-0 de echipa românului, în etapa a şasea a campionatului Cehiei.

Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 48, cu un şut puternic de la 20 de metri, fără speranţe pentru goalkeeper-ul gazdelor.

Pentru Stanciu, acesta a fost  cel de-al doilea gol înscris în tricoul Slaviei Praga.

 

 

CFR Cluj joacă pentru calificarea în grupele UEFA Champions League în direct la Telekom Sport, marţi de la ora 22:00.

viewscnt
Articole similare