Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Danezii l-au dat de gol pe Becali. Reacţie oficială de la Esbjerg după ce patronul FCSB a dezvăluit că a făcut o ofertă pentru Adrian Petre

Danezii l-au dat de gol pe Becali. Reacţie oficială de la Esbjerg după ce patronul FCSB a dezvăluit că a făcut o ofertă pentru Adrian Petre

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că a făcut o ofertă de transfer pentru unul dintre jucătorii care au impresionat naţionala de tineret, Adrian Petre, însă directorul sportiv al lui Esbjerg fB spune că nu a primit nicio informaţie despre această mutare.

FCSB este din nou activă pe piaţa transferurilor. Echipa deţinută de Gigi Becali are nevoie de un atacant, după ce i-a lăsat pe Tsomou şi Ioan Hora să plece încă din această iarnă. În plus, Harlem Gnohere are o propunere din Egipt, de la Al Ahly Cairo şi sunt şanse mari să se transfere şi el.

În acelaşi timp, Gigi Becali încearcă să transfere un atacant care să o ajute pe FCSB să se bată la titlu. Mare dorinţă a omului de afaceri din Pipera este să-l aducă pe Adrian Petre, pe care l-a mai dorit şi în vară. În vârstă de 21 de ani, Adrian Petre este unul dintre cei mai buni jucători de la România U21, pentru care a marcat de 5 ori în 12 apariţii.

Becali susţine că a făcut o ofertă de transfer pentru Adrian Petre

Patronul FCSB a dezvăluit că a trimis o propunere la Esbjerg fB, club la care joacă Adrian Petre. Gigi Becali susţine că le-a oferit 500.000 de euro, plus 10% dintr-o eventuală revânzare. Danezii n-au fost de acord şi au cerut 800.000 de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer. Însă Gigi Becali s-a declarat încrezător va reuşi să pice la o înţelegere pentru transferul lui Adrian Petre, mai ales că diferenţa de sume nu este foarte mare.

Directorul sportiv al lui Esbjerg fB spune însă că nu ştie nimic despre vreo ofertă de transfer de la FCSB

Informaţia despre oferta de transfer pe care Gigi Becali a făcut-o pentru Adrian Petre a ajuns şi în presa din Danemarca. Ziariştii danezi l-au întrebat despre această propunere pe Jimmi Nagel - directorul sportiv al lui Esbjerg fB, însă acesta susţine că a aflat din presă de ea: ”Am citit şi eu, dar nu ştiu mai multe”, a declarat Nagel pentru jv.dk.

Sezon slab pentru Adrian Petre

Atacantul în vârstă de 21 de ani nu este în cea mai bună formă a sa. Dacă anul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Esbjerg, în acest sezon cifrele sale sunt fluctuante. Adrian Petre a avut în total 19 apariţii, timp în care a marcat 5 goluri. Două dintre acestea au fost înscrise în Cupă. În acest moment, Adrian Petre este cotat pe transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare