Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Barcelona: "Am fost primul care a spus-o şi lumea m-a făcut nebun. S-a dovedit că aveam dreptate!"

Dani Alves a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Barcelona: "Am fost primul care a spus-o şi lumea m-a făcut nebun. S-a dovedit că aveam dreptate!"

FC Barcelona

Comentarii

Dani Alves (37 de ani), fostul jucător al Barcelonei, acum în Brazilia la Sao Paolo, a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de pe Camp Nou în 2016.

Fostul fundaş dreapta al trupei blaugran a spus, pe contul său de Instagram, că a părăsit echipa pentru care a jucat din 2008 pentru că nu credea în conducera de la vremea respectivă. Barcelona l-a lăsat pe Alves să plece liber de contract, iar Juventus a profitat şi l-a transferat.

"Ce m-a făcut să plec de la Barcelona? Nu am crezut în conducerea care era la momentul respectiv. Apoi s-a dovedit că aveam dreptate. Am fost primul care a spus-o şi lumea m-a făcut nebun, dar ca întotdeauna sunt un om nebun de bun!", a spus Dani Alves, pe contul său de Instagram.

Dani Alves a fost transferat de Barcelona de la FC Sevilla în 2008, pentru 20 de milioane de euro. Din 2008 până în 2016, Alves a strâns 391 de meciuri, 21 goluri şi 101 pase de gol, iar în palmares şi-a adăugat trei Ligi ale Campionilor, şase titluri de campion, cinci Cupe ale Regeului, cinci Supercupe ale Spaniei, trei Mondiale ale Cluburilor şi trei Supercupe ale Europei.

Din 2019, Dani Alves joacă în ţara natală, Brazilia, la Saolo Paolo, cu care mai are contract până în 2022.


 

Afla mai multe despre: dani alvesbarcelona 

viewscnt
Articole similare