Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Ghiţă, reacţie dură după victoria istorică a lui Benny Adegbuyi! Ce scuză i-a găsit lui Badr Hari şi de ce l-a atacat pe luptătorul român: "Nu o sa aibă respectul meu"

Daniel Ghiţă, reacţie dură după victoria istorică a lui Benny Adegbuyi! Ce scuză i-a găsit lui Badr Hari şi de ce l-a atacat pe luptătorul român: "Nu o sa aibă respectul meu"

Alte sporturi

Comentarii

Lupta de la distanţă dintre fostul luptător Daniel Ghiţă şi Benny Adegbuyi continuă. De această dată, parlamentarul a reacţionat după victoria lui Benny cu Badr Hari.

Daniel Ghiţă, după victoria obţinută de Benny Adegbuyi

Luptătorul român Benjamin Adegbuyi a obţinut o victorie fantastică, duminică dimineaţă, în main-eventul galei Glory 76, învingându-l pe knock-out tehnic pe legendarul luptători de K1, Badr Hari, în runda a treia.

Daniel Ghiţă a avut câteva intervenţii după finalul luptei: „Badr a avut Corona şi se vedea că are probleme cu respiraţia. După Corona ai nevoie de 3-5 luni de recuperare. Badr este peste şi loviturile lui sunt puternice”, a fost unul dintre comentariile lui Daniel Ghiţă. 

Fostul luptător şi-a continuat discursul şi s-a îndreptat împotriva lui Benny, amintind despre un scandal în care a fost implicat: "#BadrHari a avut Corona, acum câteva săptămâni, şi nu a amânat lupta,  ci a luptat! Un sportiv  de performanţă are nevoie de condiţie şi recuperare. Respect, Badr! 

Eu nu am respect pentru Benny şi nu voi avea niciodată, pentru ca eu cunosc victima, Vasile Pui care a fost mutilat pe viaţa, in urma bătăii primite in clubul Yax in  anul 2009. Un caz mediatizat de presa de scandal. Căutaţi pe google. Găsiţi sute de articole.

Presa a scris mult , pentru ca Vasile Pui  o duce extrem de  greu. Trăieşte cu handicap, in urma bătăii primite, fără loc de munca in sărăcie, fără niciun ajutor financiar. Are noroc cu soţia şi familia sa. 

Niciodată nu o sa aibă respectul meu! Un sportiv nu loveşte un om la pământ şi fuge, lasându-l intr o balta de sange! Un sportiv, un om îşi cere iertare, îşi asuma când greşeşte. 

Pănă nu îţi ceri iertare de la Vasile Pui, si nu araţi umanitate si empatie fata de el, nu te voi felicita!", a transmis, printre altele, Daniel Ghiţă pe pagina personală de Facebook. 

Afla mai multe despre: daniel ghitabadr garibenny adegbuyi 

viewscnt
Articole similare