Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae a anunţat noi transferuri la Rapid şi i-a pus gând rău rivalei FCSB: "Vrem cele trei puncte. Vor mai veni jucători!"

Daniel Niculae a anunţat noi transferuri la Rapid şi i-a pus gând rău rivalei FCSB: "Vrem cele trei puncte. Vor mai veni jucători!"

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat cu 1-0 deplasarea de la FC Argeş şi a început ca din tun noul sezon de Liga 1, din postura de nou promovată. Giuleştenii au trei victorii şi un egal în patru meciuri şi au pus gând rău şi rivalei FCSB. Daniel Niculae, preşedintele "alb-vişiniilor" a spus că vrea cele trei puncte contra "roş-albaştrilor", etapa viitoare.

Daniel Niculae a anunţat noi transferuri la Rapid şi i-a pus gând rău rivalei FCSB: "Vrem cele trei puncte. Vor mai veni jucători!"

Ştefan Pănoiu a decis, cu golul din minutul 8, soarta cele trei puncte puse în joc în meciul FC Argeş - Rapid, din Trivale. A adus a trei victorie pentru giuleşteni de la revenirea pe prima scenă fotbalistică şi, la finalul partidei, Daniel Niculae a declarat că Rapidul îşi doreşte victoria şi cu FCSB, etapa viitoare.

"Nico" se aşteaptă la o atmosferă incendiară pe Arena Naţională şi e sigur că fanii Rapidului vor face din nou spectacol. "Jucăm cu cei de la FCSB, noi intrăm pe teren şi vrem să câştigăm cele 3 puncte. Aşteptam, şi nu doar derby-ul cu FCSB, ci şi meciurile contra celor de la Dinamo, Craiova. Sunt meciuri importante, meciuri împotriva unor echipe cu mulţi fani, aţi văzut şi aici ce atmosfera frumoasă am avut.

(n.r. - Cum va fi etapa viitoare?) Stadionul plin, la capacitate maximă! În orcie peluză i-am pune pe fanii noştri reuşesc să facă din acel stadion Giuleşti şi, aţi văzut, cântă 90 şi ceva de minute neîncetat. Mă bucur că reuşim să le oferim bucuria victoriilor pentru că sunt unii care trăiesc doar pentru această echipă şi tot respectul pentru ei. (n.r. - în vestiar) Atmosfera frumoasă, au învăţat toate cântecele suporterilor şi asta e foarte bine. (n.r. - cei noi) Cred că le-au învăţat după primul meci! Eu i-am avertizat că trebuie să înveţe cântecele"
, a spus Daniel Niculae, după FC Argeş - Rapid 0-1.

În ciuda startului foarte bun de sezon, Daniel Niculae rămâne cu picioarele pe pământ şi susţine că obiectivul Rapidului în acest sezon e evitarea retrogradării. Mai mult, preşedintele din Giuleşti a anunţat că Rapidul va mai face transferuri până la închiderea perioadei de mercato: "Suntem o echipă nou promovată. Obiectivul de anul acesta este formarea unui grup puternic şi menţinerea în prima ligă. Vor mai veni câţiva jucători! Aşteptam", a mai spus Niculae.

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculaeliga 1fcsbderbytransferuri 

viewscnt
Articole similare