Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae a clarificat situaţia lui Alexandru Ioniţă la Rapid: "Talent enorm. Are nevoie de ambiţie."

Daniel Niculae a clarificat situaţia lui Alexandru Ioniţă la Rapid: "Talent enorm. Are nevoie de ambiţie."

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae (40 de ani), preşedintele celor de la Rapid Bucureşti a lămurit situaţia lui Alexandru Ioniţă (28 de ani), fotbalist al cărui nume s-a spus că s-ar afla pe lista neagră a giuleştenilor.

Alexandru Ioniţa a înscris primul său gol în acest sezon, în meciul de acasă împotriva Farului Constanţa, reuşita a venit după ce acesta a fost introdus în teren în minutul 76.

Daniel Niculae şi-a exprimat părerea despre situaţia lui Alexandru Ioniţă

Preşedintele clubului Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, a confirmat că Alexandru Ioniţă nu va pleca de la echipă, cauza fiind importanţa sa în cadrul lotului. Niculae a pus accentul şi pe calităţile technice ale mijlocaşului ofensiv.

”Nu a fost criticat. Dojenit, un pic. Lumea are foarte multe aşteptări de la el, are talent cu carul şi încă poate deveni unul dintre cei mai buni jucători din România. E exact genul de care vorbea Cristi. Talent enorm. Are nevoie de ambiţie.

Ar putea face diferenţa meci de meci. Toată lumea îi e alături, nu se pune problema ca Alex Ioniţă să plece. Sunt convins că ne va ajuta.

Şi sezonul trecut a oferit foarte multe assisturi, nejucând foarte mult. Toată lumea e alături de el, de la conducere, coechipieri, staff tehnic şi inclusiv suporteri.

Lumea are alte aşteptări de la el, e unul dintre ultimii copii teribili”, a declarat Niculae, într-o intervenţie la Pro Sport.

Alexandru Ioniţă a revenit la Rapid în toamna anului 2021, când mijlocaşul a plecat liber de contract de la CFR Cluj. Ioniţă şi a mai petrecut doi ani la formaţia giuleşteană, în perioada 2012 - 2014.

  • 92 de partide a adunat Ioniţă în tricoul Rapidulul
  • 13 goluri şi 19 pase decisive a reuşit mijlocaşul ofensiv în cele 92 de partide.

Afla mai multe despre: rapidniculaeionita 

viewscnt
Articole similare