Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae a plecat supărat din Ghencea: ”Trebuie să ne trezim repede!”

Daniel Niculae a plecat supărat din Ghencea: ”Trebuie să ne trezim repede!”

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu echipa CSA Steaua Bucureşti, într-un meci din grupa a 2-a a Cupei României.

Reacţia lui Daniel Niculae după Steaua - Rapid

Steaua a avut prima ocazie pe Ghencea, în minutul 22, la şutul lui Sierra. În minutul 48 tot gazdele au trecut pe lângă gol, prin Chipirliu. Rapid nu a avut ocazii clare până la şutul lui Borja Valle, din minutul 90, iar ritmul partidei nu a fost unul deosebit.

S-a încheiat 0-0 şi Rapid conduce în grupa 2 a Cupei României, cu 4 puncte. În clasament urmează, cu câte trei puncte, CFR şi Universitatea Cluj, în timp ce CSA Steaua ocupă poziţia a patra, cu un punct.

Daniel Niculae a plecat nemulţumit din Ghencea şi a pus ”tunurile” pe jucătorii care au evoluat în Cupa României. 

„O partidă slabă, un joc modest. Nu am avut ocazii, nu am ţinut de minge, nu am avut mai multe pase consecutive ca să avem ocazii de poartă… Nu am arătat bine, dar şi aşa ştiam că cei de la Steaua îşi vor ridica nivelul. Sunt ambiţii multe în astfel de meciuri, dar şi noi trebuia să fim la fel de ambiţioşi.

Plecăm cu un punct şi trebuie să câştigăm ultima etapă. Ne punem presiune singuri…. O să vedem ce se va întâmpla la meciul U Cluj – CFR Cluj. Trebuie să învăţăm din meciul ăsta şi să ne trezim repede. Este păcat să arăţi cum am arătat în seara asta.

Avem un meci foarte important cu FCSB duminică, o să dăm totul pe teren şi să câştigăm.

Nu e vorba de dezamăgire, dar nu au prins o zi bună. Exprimarea lor nu a fost ceea ce ne-am dorit. Le-am transmis ceea ce înseamnă un astfel de meci, dar nu am reuşit să facem mai mult. Nu va fi bine dacă duminică o să arătăm aşa”, a spus Daniel Niculae după CSA Steaua – Rapid, scor 0-0.

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculaesteaua 

viewscnt
Articole similare