Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae aduce întăriri la Rapid. Preşedintele giuleştenilor face planurile pentru Liga 1 şi vine cu trei nume mari la club

Daniel Niculae aduce întăriri la Rapid. Preşedintele giuleştenilor face planurile pentru Liga 1 şi vine cu trei nume mari la club

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae este noul preşedinte al celor de la Rapid şi este pregătiti să facă lucruri mari pentru giuleşteni din momentul în care aceştia vor ajunge în Liga 1.

Rapid a câştigat partida contra celor de la Csikszereda cu scor 0-1, iar acesta a fost primul meci al lui Daniel Niculae din postura de preşedinte al clubului giuleştean.

Daniel Niculae aduce întăriri la Rapid

Daniel Niculae vrea să aducă întăriri la Rapid, mai ales că aceştia îşi doresc să revină în prima ligă din România. Fanii echipei din Giuleşti au încredere în legenda echipei vişinii, iar de la venirea lui Niculae la club, aceştia au compus şi un nou slogan: "Să vă fie frică, Rapid se ridică!".

Rapidiştii au reuşit să ajungă în play-off după ce au obţinut două victorii în ultimele două etape ale campionatului regulat, iar acum concentrarea oficialilor şi a jucătorilor este aceea de a promova în Liga 1.

Cel care a început procesul de întărire al lui Rapid, este chiar patronul clubului, Victor Angelescu, care l-a convins pe Daniel Niculae să revină de preşedinte la echipă, iar conform celor de la Pro Sport, Daniel a discutat deja cu trei oameni importanţi care să vină şi să ajute echipa.

 Preşedintele giuleştenilor face planurile pentru Liga 1 şi vine cu trei nume mari la club

Daniel Niculae a realizat un plan pentru promovare şi mai ales pentru întărirea celor de la Rapid şi să fie puternici din toate punctele de vedere, atunci când vor reveni în Liga 1. Preşedintele giuleştenilor a purtat discuţii cu trei nume importante din fotbalul românesc.

Primul dintre ei este Grigore Sichitiu (72 de ani), fost conducător al celor de la Rapid, care a reuşit să câştige împreună cu Mircea Lucescu, campionatul în sezonul 1998/1999.

Un alt nume este Marius Mădălăşanu (45 de ani), fost coleg al lui Daniel Niculae la Rapid în perioada 2001-2006. Fostul mijlocaş din Giuleşti ar veni pe postul de antrenor al echipei secunde.

Al treilea nume este Gabi Răduţă (53 de ani), fost fotbalist pe la Sportul şi Dinamo, echipă unde a fost şi managerul academiei de juniori, la fel cum a făcut-o şi în perioada sa de la Rapid în 2003-2006. Răduţă ar fi cel care s-ar ocupa de centrul de copii şi juniori şi care are o experienţă bună şi rezultate excelente, fiind în multe competiţii la egalitate cu performanţele celor acdemia de juniori al lui Gică Hagi.

Afla mai multe despre: daniel niculaerapid 

viewscnt
Articole similare