Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa îşi felicită jucătorii după meciul cu Ripensia: ”Le dau două zile libere”

Daniel Opriţa îşi felicită jucătorii după meciul cu Ripensia: ”Le dau două zile libere”

Liga 2

Comentarii

Steaua s-a impus, fără emoţii, în faţa echipei Ripensia Timişoara, scor 2-0.

După meci, Daniel Opriţa, antrenorul echipei Steaua Bucureşti a vorbit despre victoria de azi şi despre programul echipei din următoarea perioadă

”Ştiam ce ne aştepată. Ripensia are antrenor bun, îşi organizează bine echipa, este imprevizibilă. Am controlat jocul, am reuşit pressing-ul, doar că nu am înscris în prima repriză.. asta doar le pot reproşa.

E prea devreme să vorbim cine e pe primul loc. Vrem să o ţinem aşa. Nu a fost uşor. Îi felicit pentru atitudine pe băieţii mei. O să le dau liber două zile, după avem joc amical cu Voluntari şi după ne pregătim pentru următoarele meciuri. 

Fiecare sezon Liga 2 este foarte echilibrată. Sunt multe echipe care îşi propun promovarea. E totul în regulă la noi, e bine că am reuşit să câştigăm. La Slobozia am întâlnit o echipă foarte bine, care a venit peste noi, ne-a dominat!”, a declarat Daniel Opriţă după meciul disputat în Liga 2.

CSA Steaua a câştigat destul de lejer cu Ripensia Timişoara, 2-0, iar etapa se încheie luni, cu Hermannstadt - Csikszereda.

După acest succes, CSA Steaua, fără drept de promovare, a urcat de pe locul 5 pe locul I în clasamentul Ligii a II-a, cu 13 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna, de pe locul 2. 

VIDEO | Steaua Bucureşti - Ripensia Timişoara 2-0. Victorie fără emoţii pentru trupa lui Daniel Opriţă. Răsdan şi Buhăescu au marcat golurile din Ghencea

 

Afla mai multe despre: liga 2daniel oprita 

viewscnt
Articole similare